دسر

ویژه شب کریسمس…..

انواع پخت شکلات فندقی با روشهای مختلف مناسب شب کریسمس

شکلات فندقی برای کریسمس

مواد لازم:

۳/۴ فنجان(۱۱۳ گرم) فندق
۱/۳ فنجان آلبالو خشک، بدون هسته
۲ قاشق سوپ خوری زنجبیل پودر شده
۱۷۰ گرم شکلات تلخ(درصد شیرینی و تلخی شکلات سلیقه ای است)


طرز تهیه:

فر را بر روی ۳۵۰ درجه فارنهایت(۱۷۶ درجه سانتیگراد) روشن کنید

.فندق ها را داخل ظرفی مسطح قرار دهید و به مدت ۲۰ دقیقه دردمای ۱۷۶ درجه سانتیگراد فر آن را حرارت دهید. در این مدت چند مرتبه فندق ها را هم بزنید تا هر دو طرف برشته شود.(می توانید فندق ها را داخل یک ماهی تابه روی شعله گاز بگذارید و بو بدهید). حالا فندق ها را بر روی یک حوله بریزید. پوست فندق ها را بگیرید و مغز فندق ها را در سایز درشت خرد کنید. حالا فندق ها، آلبالو خشک ها و زنجبیل را داخل یک کاسه با هم مخلوط کنید.

شکلات ها را داخل مایکروفر یا برروی شعله ملایم گاز قرار دهید تا کامل ذوب شود. حالا شکلات های ذوب شده را بر روی مواد داخل کاسه بریزد و با هم مخلوط کنید.حالا سریع مخلوط به دست آمده را به صورت مسطح بر روی یک فویل یا ورق ژله ای بریزید و به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهیدتا سفت شود. پس از یک ساعت شکلات را در قطعات دلخواه بشکنید و از خوردن آن لذت ببرید


 ترافل نوتلا فندقی

مواد لازم 

۴۰۰ گرم کیک کاکائویی مانده و یا کیک لوف آماده(حدود ۴.۵_۴ لیوان کیک خرد شده)
۱ قوطی خامه صبحانه ۲۰۰ میلی
۴ قاشق غذاخوری سرپر شکلات صبحانه نوتلا (یا هر نوع شکلات صبحانه دیگر)
۱ استکان فندق بو داده خرد شده (برای داخل ترافل)
۵ قاشق غذاخوری پودر نارگیل
۱ قاشق غذاخوری پودر کاکائو

برای بیرون ترافل:

۱ لیوان فندق بو داده خرد شده


طرز تهیه

ابتدا کیک را در غذاساز و یا با دست خرد نمایید و داخل ظرفی بریزید.سپس خامه ، فندق ، پودر نارگیل ، نوتلا و پودر کاکائو را به کیک اضافه نمایید و خود هم بزنید و حدود نیم ساعت در یخچال بگذارید. سپس از مواد اندازه گردو بردارید و داخل کف دست گرد کنید و در فندق بوداده بغلتانید و در ظرف سرو بگذارید.


شکلات قتدقی
شکلات تخته ای سیاه۲۰۰ گرم
پودر کاکائو۲ قاشق غذاخوری
کره۵۰ گرم
پودر فندق۱۰۰ گرم
پودر قهوه۱ قاشق غذاخوری
فندق دو نیم شده به مقدار لازم


طرز تهیه
. شکلات تخته ای را به طریق بن ماری ذوب کنید.
. کره و پودر کاکائو را روی حرات قرار دهید تا آب شود، سپس به شکلات سیاه اضافه نمایید.
. پودر فندق و پودر قهوه را هم افزوده و مواد را خوب مخلوط کنید.
 سپس مواد فوق را در قالب های کوچک مخصوص شکلات بریزید و یک تکه فندق روی آن قرار دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید