آشپزی ملل

طرز تهیه چند غذای فرانسوی ساده، خوشمزه و لاکچری

غذاهای فرانسوی بسیار خوشمزه مناسب سلیقه ایرانی ها با طعم های متفاوت

۱. سوفله کلاسیک فرانسوی

 این غذا برای میز شام عالی است. اسفناج خامه‌ای و پنیر بهترین ترکیب را می‌سازند.

مواد لازم:

۱ و نیم قاشق غذاخوری کره، نرم شده

۴ قاشق غذاخوری کره، نرم شده

۳ قاشق غذاخوری پنیر پارمسان، رنده شده

۴۵۰ گرم اسفناج خرد شده

۲ قاشق غذاخوری آرد همه منظوره

نصف قاشق چایخوری نمک

۱ فنجان شیر کامل

۸/۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه

۳ عدد تخم‌مرغ

۸/۱ قاشق چایخوری جوز هندی، رنده شده


طرز تهیه

یک ظرف کاسرول گود بردارید با استفاده از یک و نیم قاشق غذاخوری کره‌ی نرم شده کف آن را چرب کنید. پنیر پارمسان را کف ظرف بپاشید و پنیر باقی مانده را در یک طرف ظرف قرار دهید.

. در یک تابه، اسفناج خرد شده را بپزید و تا زمانی که آب آن تبخیر ‌شود، تفت بدهید. اسفناج را بیش از حد نپزید زیرا به راحتی می‌سوزد.

. در ظرف دیگری، ۴ قاشق غذاخوری کره را ذوب کنید و نمک و آرد همه منظوره را اضافه کنید. به مدت ۳۰ ثانیه آن را بپزید و شیر را اضافه کنید و ۴ دقیقه هم بزنید.

. ترکیب را با اسفناج پخته شده مخلوط کنید و اجازه بدهید یک دقیقه‌ی دیگر هم بپزد. روی آن را جوز هندی و فلفل سیاه بپاشید.

۳ تخم‌مرغ را در یک کاسه بزنید تا این‌که سفت شود. آن را به ۳ قسمت تقسیم کنید و یک قسمت را به تابه‌ی اسفناج اضافه کنید. ۲ قسمت باقی مانده را به مخلوط اضافه کنید. مخلوط را با قاشق به ظرف کاسرول منتقل کنید و در فری که با دمای ۳۵۰ درجه از قبل گرم شد به مدت ۳۰ دقیقه بپزید.

. بلافاصله با مقداری سبزیجات تازه آن سرو کنید.


راتاتویی سبزیجات

این غذای فوق‌العاده با کدو سبز خوشمزه، بادمجان و سبزیجات آماده می‌شود.

مواد لازم:

– ۴۵۰ گرم بادمجان مکعبب خردشده

– ۲ و نیم قاشق چچایخوری نمک به صورت جداگانه

– ۳ حبه سیر خرد شده

– ۱۱۳۰ گرم گوجه‌فرنگی پوست کنده

– نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه پودرشده

– ۴/۳ فنجان جعفری خرد شده

– ۴/۱‍ فنجان ریحان خرد شده

– ۶۸۰ گرم پیاز نازک برش خورده

– ۳ عدد فلفل دلمه‌ای خرد شده

– ۹۰۰ گرم کدو سبز خردشده

– ۹۰۰ گرم پیاز زرد نازک برش خورده

– ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون


طرز تهیه

۲ بشقاب بزرگ بردارید و حوله‌های کاغذی خشک را روی هر کدام از آن‌ها قرار دهید. بادمجان‌ها را روی بشقاب‌ها بریزید و با یک و سه چهارم قاشق چایخوری نمک آن‌ها را مزه‌دار کنید. بادمجان‌ها را ۲۰ دقیقه کنار بگذارید.

در یک قابلمه‌ی گرم شده، فلفل سیاه، ریحان، سیر، جعفری و گوجه‌فرنگی را بپزید. کمی صبر کنید تا این سبزجات به آرامی بپزند، اما اجازه ندهید مواد به جوش برسند زیرا غذا شل و آبکی می‌شود.

. در یک تابه، فلفل و پیاز را با روغن زیتون روی حرارت کم تفت بدهید. این کار را به مدت ۱۰ دقیقه ادامه بدهید و هر از گاهی هم بزنید. بعد این ترکیب را به مخلوط گوجه‌فرنگی انتقال بدهید.

. مخلوط بادمجان و کدو سبز را اضافه کنید. در ظرف را بگذارید و روی حرارت پایین به مدت ۴۵ دقیقه آن را طبخ کنید. بعد ۴/۳

قاشق چایخوری نمک اضافه کنید و اجازه بدهید ۳-۵ دقیقه‌ی دیگر هم بپزد.


۳. سول میونیر

غذای کلاسیک فرانسوی بسیار ساده و آسان است. مثل این دستور غذای جذاب! با این رسپی ترکیباتی عادی و روزمره را به یک غذای فوق‌العاده تبدیل خواهید کرد.

مواد لازم:

– دو تکه‌ی ۴۰۰ گرمی فیله‌ی ماهی حلوا

– ۲ قاشق غذاخوری آرد ساده

– ۴ قاشق غذاخوری روغن نباتی

– ۳/۱ فنجان کره، بدون نمک

– ۲ قاشق چایخوری آب لیمو

– ۱ قاشق غذاخوری جعفری، خرد شده

– ۶ برش نازک لیمو


طرز تهیه

. فیله‌های حلوا را با نمک و فلفل سفید مزه‌دار کنید. دو طرف ماهی را آرد بزنید و آرد اضافی آن را بتکانید.

. روغن نباتی را روی شعله‌ی متوسط تا بالا حرارت دهید. فیله‌ها و مقداری کره را اضافه کنید. اجازه بدهید ۵ دقیقه سرخ شوند تا کمی به رنگ زرد دربیایند. ماهی را برگردانید و طرف دیگر را هم ۵ دقیقه سرخ کنید. این کار را برای همه‌ی فیله‌ها انجام دهید.

کره‌ی باقی مانده را به مدت یک دقیقه حرارت بدهید تا ذوب شود. آب لیمو، جعفری و ادویه‌های دیگر را اضافه کنید. این مخلوط را روی ماهی حلوا ریخته و برش‌های لیموی تازه را روی آن بچینید.


مرغ برشته و سیب‌زمینی

هیچ کس نمی‌تواند منکر طعم بی‌نظیر این مرغ و مزه‌ی عالی سبزیجات و لیموی تازه‌ی کنارش شود. از سوی دیگر، سیب‌زمینی سرخ‌شده، این غذا را به خوبی کامل می‌کند.

مواد لازم:

– ۱۳۵۰ گرم مرغ با پوست

– ۲ قاشق غذاخوری کره، بدون نمک و نرم شده

– ۱ ساقه مریم‌گلی

– سه ساقه آویشن

– ۲ ساقه رزماری

– ۲ حبه سیر

– ۳ سیب‌زمینی متوسط ​​که به طور ساده سرخ شده‌است

– کمی فلفل سیاه و نمک برای بهبود طعم و مزه

– ۱ برش لیمو


طرز تهیه

– کل مرغ را کره‌مالی کرده و با نمک و فلفل مزه‌دار کنید. دو تکه لیمو را همراه با مریم گلی، رزماری و آویشن داخل شکم قرار دهید. حبه‌های سیر را هم داخل شکم مرغ بگذارید و حفره را ببندید.

– در یک تابه‌ی چدنی، کره را حرارت داده و کل مرغ را روی آن قرار دهید. دور مرغ چند برش لیمو بگذارید. تابه را به مدت ۶۰ دقیقه در فر با دمای ۳۵۰ درجه قرار بدهید. بعد از گذشت این مدت آن را از فر خارج کنید، کمی کره مجددا اضافه کنید و ۴۵ دقیقه دیگر هم آن را بپزید.

– مرغ را به مدت ۱۰ دقیقه در فویل بپیچید و با سیب‌زمینی سرخ شده سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن