غذاهای دریایی

طرز تهیه چند مدل پخت ماهی

پخت انواع ماهی با طمع متفاوت ماهی سالمون

 

مواد لازم جهت تهیه ماهی سالمون با انبه و آووکادو: 

فیله ماهی سالمون ۴ عدد
روغن زیتون به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
انبه خرد شده ۲ عدد کوچک یا ۱ عدد بزرگ
آووکادو ۲ عدد
پیاز قرمز خرد شده ۱/۴ فنجان
آب لیمو ترش ۴ قاشق غذاخوری
فلفل سبز بدون هسته خرد شده ۱ عدد


طرز تهیه ماهی سالمون با انبه و آووکادو :
فر رو روشن کرده و روی ۲۱۰ درجه سانتیگراد (۴۰۰ درجه فارنهایت) قرار میدیم.
سینی فر رو با فویل میپوشونیم و روی فویل رو با روغن زیتون چرب میکنیم.
فیله های ماهی رو هم با روغن زیتون چرب کرده و سطح پوست دار ماهی رو روی سینی میذاریم.

روی فیله، نمک میریزیم و بمدت ۱۰ دقیقه تو فر میذاریم.

در این حین انبه، آووکادو، پیاز، فلفل سبز، آب لیمو ترش و نمک رو تو یه کاسه بزرگ با هم مخلوط میکنیم.
بعد از اینکه ماهی آماده شد، در کنار مخلوط انبه و آووکادو سرو میکنیم.


خوراک ماهی با سبزیجات 

مواد لازم 

برای ۶ نفر
یک قاشق غذاخوری کره
یک قاشق چایخوری رازیانه
شش عدد پیازچه
۲۵۰ گرم ماهی سالمون
سه قاشق غذاخوری شوید خردشده
نصف فنجان سس مایونز
دو قاشق چایخوری آب لیموی تازه
یک بسته پاستای حلزونی شکل
نمک و فلفل سیاه
برگ شوید تازه برای تزئین


طرز تهیه

در یک ماهی تابه کره را ذوب کنید و پیازچه ها و رازیانه را در کره ریخته و تفت دهید.
سپس آنها را در ظرفی قرار دهید و اجازه دهید تا خنک شوند.
سپس تکه های کوچک ماهی، شوید خرد شده، مایونز، آب لیموترش و نمک و فلفل را به آنها بیفزایید و کاملاً هم بزنید. در یک ظرف بزرگ آب جوش و نمک و پاستاها را ریخته و بگذارید تا نرم و پخته شوند سپس از آب خارج کنید و بگذارید سرد شوند.
پاستا و بقیه مواد را با یکدیگر مخلوط کرده و با برگ های شوید تزئین کنید.
ـ نکته: اگر دوست داشته باشید می توانید با کمی فلفل بیشتر این سالاد را به صورت تند سرو کنید.


طرز تهیه ماهی کباب بندری غذای خوشمزه جنوبی

مواد لازم برای ۴ نفر:

فیله ماهی: یک کیلو، خرد کرده
روغن مایع: یک‌چهارم پیمانه
آبلیمو: ۶ قاشق غذاخوری
آب پیاز: ۶ قاشق غذاخوری
زعفران دم‌کرده: ۴ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل قرمز: به میزان لازم


روش تهیه اول:

۱- روغن، آبلیمو، آب پیاز و زعفران را مخلوط کرده و حسابی روی آن نمک و فلفل بپاشید.

۲- تکه‌های ماهی را کاملا خشک کرده و داخل مایه روغن بریزید و حداقل یک ساعت صبر کنید تا ماهی طعم بگیرد.

۳- ماهی‌ها را به سیخ کشیده و روی زغال کباب کنید تا هر دو طرف آن برشته و طلایی شود.

روش تهیه دوم:

۱- به جای زعفران ترکیب زردچوبه، فلفل قرمز و پودر سیر استفاده کنید. در این صورت آب پیاز را حذف کنید.

۲- چون احتمال دارد ماهی هنگام جدا شدن از سیخ خرد شود، بهتر است آن را به همان صورت سرو کنید.

۳- چند ثانیه قبل از برداشتن ماهی کبابی از روی آتش، کمی کره آب شده روی آن بمالید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن