نان

طرز تهیه چند نان خانگی

دستور پخت نان کوهی و نان سبزیجات وترتیلا وطرز پخت نان تست فرانسوی

نان کوهی” یا نان ییلاقی 

یکی از شیرینی های خوشمزه و محلی شهر آمل می باشد.نان کوهی را می توانید در وعده صبحانه – میان وعده – سرو کنید .

مواد لازم

آرد : بیش از ۱ کیلو
شکر:۱لیوان
تخم مرغ:۲عدد
روغن مایع:۱لیوان
شیر ولرم:۲ لیوان
خمیرمایع فوری :۲ قاشق غذاخوری

 مواد داخل نان :

کنجد : به اندازه لازم
هل :به اندازه کافی
شکر:به اندازه لازم
گردو خرد شده :به اندازه لازم


طرز تهیه :

برای درست کردن این نان ها باید تخم مرغ را با روغن ، شیر ،شکر و خمیر فوری مخلوط کنید و خوب هم بزنید .بعد کم کم آرد را با آنها اضافه کنید و ورز دهید .

آنقدر آرد را اضافه کنید که خمیر بدست نچسبد.سپس خمیر را بپوشانید و در جایی گرم و تاریک به مدت ۲ ساعت استراحت دهید.

برای مواد میانی نان هم مغز ها را با شکر و هل مخلوط کنید و داخل خمیر نان ها بریزید. پس از گذشت ۲ ساعت که خمیر پف کرد و حجمش افزایش یافت .

مقداری از آن را برمیدارم و با دست گرد میکنیم و با انگشت وسطش را چال میکنیم و از مواد میانی نان داخلش میریزیم و خمیر را میبندیم .

یک طرف نان را هم در کنجد بزنید تا زیباتر شود.سپس نان ها را در فر بپزید.


نان تست معروف فرانسوی

نونی که در تمامی کشورهای اروپایی و آمریکای شمالی نیز سرو می شود و طرفداران بسیاری دارد. این مقدار مواد برای ۲ تا ۴ نفر مناسب است.

مواد لازم 

تخم مرغ بزرگ:۱ عدد
شیر:¼ پیمانه
نان تست:۴ تکه
عسل:۲ قاشق غذاخوری
کره:۱ قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر:نصف قاشق چایخوری
وانیل:¼ قاشق چایخوری
نمک:¼ قاشق چایخوری
روغن مایع:۱ قاشق غذاخوری


طرز تهیه 

شیر را با نمک ، بکینگ پودر ، وانیل و تخم مرغ هم بزنید تا کاملا یکدست شوند.

سپس تابه ای را روی حرارت قرار میدهیم و کره و روغن را داخل آن بریزید تا داغ شوند.

نان ها را درون مخلوط یکدست شده شیر و تخم مرغ بزنید و در تابه بگذارید تا سرخ شوند.

عسل را داغ کنید و هر وقت رنگ تست ها طلایی شد روی آنها عسل داغ بریزید و با میوه میل کنید.

همچنین میتوانید از انواع مارمالاد یا شکلات و خامه هم بجای عسل داغ و میوه استفاده کنید.


نان سبزیجاتی ساده و خوشمزه

مواد لازم (برای ۴ نفر)

۴ عدد تخم مرغ
سه فنجان سیب زمینی آب پز ( ۳۶۰ گرم )
۳ فنجان هویج آب پز ( ۳۶۰ گرم )
۱ ۳ / ۴ فنجان اسفناج ( ۵۰۰ گرم )
۱ / ۲ فنجان کره ( ۱۰۰ گرم )
۲ قاشق سوپ خوری سیر خرد شده ( ۲۰ گرم )
نمک و فلفل ( به مقدار لازم )
۱ / ۴ قاشق چای خوری جوز ( ۲ گرم )

روغن زیتون


 طرز تهیه :

سیر و اسفناج را در ماهی تابه با روغن زیتون مخلوط کنید. و با نمک و فلفل مزه دار کنید.سپس از روی حرارت بردارید و دو عدد تخم مرغ به آن اضافه و خوب مخلوط کنید ، کنار بگذارید.

هویج را پوره کرده و با نمک وفلفل مزه دار کنید ، سپس از روی حرارت بردارید و تخم مرغ را به آن اضافه و کنار بگذارید.حالا سیب زمینی را پوره کرده و یک تخم مرغ همراه با نیمی از کره و جوز هندی اضافه کنید. وبا نمک و فلفل مزه دار و کنار بگذارید

فر را با حرارت متوسط گرم کنید.قالب را با بقیه کره چرب کنید.ابتدا پوره سیب زمینی اضافه کنید و روی آن را صاف کنید. بعد اسفناج را اضافه کنید.

در نهایت، پوره هویج را اضافه و دوباره صاف کنید.اگر دوست دارید، لایه دیگری از سبزیجات درست کنید ، آن را با فویل آلومینیوم بپوشانید و ۲۰ دقیقه بپزید.

از فر خارج کنید و بگذارید قبل از بیرون آوردن از قالب مدتی درآن بماند


نان قالبی سبزیجات آسان و سریع :

مواد اولیه( برای ۴ نفر) :

۱ / ۲ فلفل قرمز
۱ عدد هویج
۱ / ۲ گل کلم
۱عدد پیاز قرمز
۱ ساقه تره فرنگی
۳ساقه مارچوبه
۲ فنجان اسفناج جدید ( ۱۰۰ گرم )
نمک، فلفل و جوز هندی
روغن زیتون
۱ / ۲ فنجان شیر بدون چربی( ۱۰۰ میلی لیتر )
۲ تکه نان
۲ عدد تخم مرغ


 طرز تهیه:

ماهی تابه را با کمی روغن داغ کنید. پیاز را خرد و سرخ کنید.فلفل و مارچوبه را به همین شکل خرد کنید و آن ها را به پیاز اضافه کنید. و با نمک، فلفل و جوز مزه دارکنید.

هویج را به صورت تکه های کوچک به همراه تره فرنگی های ریز شده اضافه کنید. بگذارید یک دقیقه دیگر بپزد تا سبزیجات نرم شوند.گل کلم را ۱۰ دقیقه بجوشانید و به ماهی تابه اضافه کنید. سپس، اسفناج خام ( بدون نیاز به خرد کردن ) را اضافه کنید.

بگذارید یک دقیقه دیگر بپزد .جداگانه ، نان را با شیر خیس کنید. زمانی که نان شروع به جدا شدن می کند ، آن را به سبزیجات اضافه کنید. به خوبی مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.

فر را با حرارت متوسط گرم کنید. ته قالب را کاغذ روغنی بگذارید.حالا تخم مرغ ها را با نمک و فلفل مزه دار و بزنید.سبزیجات را به قالب اضافه کنید، سپس تخم مرغ های زده شده را روی آن بریزید. قالب را به زمین بزنید تا مخلوط در گوشه و کنار قالب ته نشین شود.

یک حمام آب آماده کنید:ماهی تابه دیگری را با کمی آب پر کنید و سپس قالب را در آن قرار دهید. حدود ۲۰ دقیقه بپزید و یا تا زمانی که نوک خلال دندان را به وسط آن فرو کنید تمیز باشد

در نهایت، آن را از فر و بعد از قالب خارج کنید. بگذارید قبل از سرو کمی خنک شود.

 


 نان ترتیلا 

مواد لازم

۱ ۱ / ۲ فنجان آرد ( ۱۸۰ گرم )
۲ قاشق چای خوری نمک ( ۵ گرم )
۲ قاشق چای خوری پودر پخت ( ۱۰ گرم )
۱ ۱ / ۲ فنجان آب ( ۳۰۰ میلی لیتر )
۲ قاشق سوپ خوری روغن حیوانی( ۳۰ گرم )


طرز تهیه

مخلوط کردن مواد تشکیل دهنده به درستی ممکن است نیاز به کمی تمرین داشته باشد .
در کاسه ای، آرد، نمک و پودرجوش شیرین را بریزید.

سپس روغن حیوانی را اضافه کرده و با انگشتان تا زمانی که مخلوط همگنی شکل بگیرد ، ادامه دهید.
آب را اضافه و مخلوط کنید تا زمانی که کاملا ترکیب شود.
مقداری آرد روی میز بریزید و خمیر را روی آن پهن کنید خمیر را تا زمانی که صاف و یکنواخت شود ورز دهید

خمیر را به ۲۴ توپ تقسیم کنید.
تابه را حرارت دهید تا خمیر ذرت را روی شعله کم بپزد.
از وردنه برای صاف کردن توپ ها استفاده و آن ها را مدور کنید.

سپس آنها را روی گریل بگذارید و صبر کنید تا هر دو طرف قهوه ای شود. دقت کنید نان ها را نسوزانید.
اگر خمیر ذرت اضافه آوردید آن ها را در حوله ای بپیچید و نگه دارید تا تازه بمانند . اگر خمیر ذرت به مدت خیلی طولانی در معرض هوا قرار بگیرند، ممکن است بد شوند سعی کنید این خمیر خوش مزه را درست کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن