دسر

طرز تهیه حلوای گردو

حلوای متفاوت با طعم خاصت وخوشمزه

مواد لازم
گردو (چرخ شده) ۱۰۰گرم
برنج یک دوم پیمانه
شکر (نرم و دانه ریز) یک پیمانه (۱۵۰گرم)
زعفران (ساییده و حل شده در آب) ۱ قاشق سوپ خوری


طرز تهیه
۱.گردو را به همراه یک پنجم لیتر آب در قابلمه ای مناسب ریخته و بر روی حرارت زیاد قرار دهید تا جوش آید. زمانیکه جوش آمد، حرارت را ملایم کنید تا گردو به مدت سه ساعت بپزد؛
۲.یک ساعت پس از پختِ گردو، آبِ روی برنج خیس شده را خالی کنید و برنج را به آن اضافه کنید و بگذارید روی حرارت ملایم بماند تا بپزد و به روغن بیفتد؛
۳.پس از دو ساعت، شکر را به تدریج به حلوا اضافه کنید و مرتباً هم بزنید تا زمانیکه مخلوط کاملاً خشک و تیره رنگ شود و به دست نچسبد، البته مراقب باشید تا تَه نگیرد، سپس زعفران را اضافه کنید و حلوا را از روی حرارت برداشته و در ظرف مورد نظر بریزید. پس از سردشدن، آن را برش دهید، روی آن را با گردو تزیین و سرو کنید.

نکته
زمانیکه برنج با گردو پخته و کاملاً له میشود، مخلوط غلیظ تر شده و رنگ آن از قهوه ای روشن به قهوه ای تیره تغییر پیدا میکند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید