سالاد

طرز تهیه چند نوع سالاد کبابی

انواع سالاد های خوشمزه مناسب فصل تابستان یک وعده غذایی سبک با سبزیجات کبابی و رژیمی

 

سالاد سبزیجات کبابی با پنیر بز

مواد لازم

هویج :۲ عدد
کدو : ۱ عدد متوسط
پنیر بز : ¼ پیمانه
پیاز قرمز : ۱ عدد کوچک
کاهو : ۱ عدد کوچک
روغن زیتون : ۲ قاشق غذاخوری
سرکه بالزامیک :۱ قاشق غذاخوری
نمک و پودر فلفل سیاه : مقداری


طرز تهیه 

ابتدا پیازها را خلالی برش زده و لایه های آن را جدا کنید و هویج ها را خلالی خرد کنید طوری که طول هر خلال آن ۲.۵ سانتی متر باشد و کدو ها را ابتدا به چهار قسمت مساوی برش بزنید و آن را به قسمت های ۴ سانتی متری خرد نمایید.

کاهو را هم خرد کنید از قبل فر را روشن کنید و با درجه ۴۵۰ درجه فرنهایت گرم نمایید و سینی فر را بیرون بیاورید و کدو ، هویج و کاهو را روی آن بچینید و با روغن زیتون روی مواد را کمی چرب کنید و مقداری نمک و فلفل روی آنها بپاشید.

سبزیجات را برای ۲۰ الی ۲۵ دقیقه داخل فر قرار دهید تا به حالت کبابی در بیایند.

در ظرفی که قرار است سالاد خود را سرو نمایید مقداری سرکه و باقی مانده روغن زیتون را با مقدار کمی فلفل و نمک مخلوط کرده کاهو را به آن آغشته کنید. سپس کدو و هویج و پیاز کباب شده را روی کاهو بچینید و آخر از همه پنیر بز له شده را روی سالاد قرار دهید و سالاد را سرو نمایید.


سالاد قارچ و فلفل دلمه ای کبابی

مواد لازم 

فلفل دلمه ای سبز – ۱ عدد
کشمش – ۳/۴ لیوان
فلفل دلمه ای قرمز – ۱ عدد
سرکه بالزامیک – ۲ قاشق
پاستا حلزونی – ۱ بسته
فلفل دلمه ای زرد یا نارنجی – ۱ عدد
روغن زیتون – ۲ قاشق
ریحان تازه خرد شده – ۲ قاشق
گوجه فرنگی کوچک رنده شده – ۳ عدد
قارچ متوسط – نیم کیلو
پیازچه خرد شده – ۴ عدد
لوبیا سبز پخته – ۲ لیوان
پودر آویشن – ۱ قاشق چایخوری
نمک – ۱ قاشق چایخوری
فلفل – ۱ قاشق چایخوری


طرز تهیه 

ابتدا قابلمه ای را آب کرده و روی شعله بگذارید ، پس از به جوش آمدن آب، پاستا را اضافه کرده و طبق دستور روی بسته آن را بپزید و آبکش کنید و قارچ ها را شسته دم آنها را بگیرید و در سینی فر قرار دهید تا با درجه ۱۷۰ سانتی گراد کبابی شود ، بعد از بیرون آوردن قارچهای کبابی ، فلفل ها را روی سینی فر بچینید و داخل فر بگذارید تا کبابی شود.

در این فاصله لوبیا سبز را هم آبپز کنید تا نرم شود.

حالا ظرف بزرگی را بردارید و گوجه ها را داخل آن رنده کنید ، پاستا را به داخل ظرف منتقل کرده و ریحان ، سرکه بالزامیک ، آویشن و روغن زیتون را اضافه کرده و خوب هم بزنید و فلفل کبابی را خرد کرده و به همراه قارچ کباب شده به مواد اضافه کنید.

پیازچه ها را حلقه ای خرد کنید و به همراه کشمش و لوبیا سبز داخل ظرف بریزید. مقداری فلفل و نمک افزوده و خوب هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند.

سالاد را با برگ های ریحان تزیین کرده سرو نمایید.


سالاد گوجه کبابی یونانی

مواد لازم

گوجه فرنگی ۴۰۰ گرم
روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
فلفل ۱/۴ قاشق چای خوری
فلفل دلمه ای شیرین ۱ عدد بزرگ
فلفل قرمز کوچک خرد شده ۱ عدد کوچک
پیاز خرد شده ۱ عدد متوسط
خیار ۱ عدد متوسط
پنیر موزالرلا رنده شده ۱۰۰ گرم
سرکه یونانی ۳/۴ فنجان
زیتون خرد شده ۱/۲ فنجان


طرز تهیه:

گوجه فرنگی ها را خرد کرده و به روغن زیتون آغشته نموده و بعد نمک و فلفل را به آن بیافزایید و خوب به هم آغشته کنید.
بعد گوجه ها را سیخ زده و بر روی آتش و یا اجاق با حرارت ملایم کباب کنید به مدت متوسط ۱۵-۲۰ دقیقه.
تمام مواد لازم را در اندازه های متوسط خرد کرده و در یک کاسه بزرگ تمام مواد را ریخته و خوب مخلوط کنید و بعد گوجه های کباب شده را به مواد افزوده سالاد ما آماده ست


سالاد تره بار کبابی :

مواد لازم  

بادمجان قلمی : ۲ تا ۳ عدد
پیاز متوسط ۷ تا ۸ عدد
سیر سبز ۱ بته
فلفل سبز تند ۳ تا ۴ عدد
فلفل دلمه ای سبز و قرمز ۷ تا ۸ عدد
گشنیز و جعفری ساطوری شده درشت ۱ پیمانه
بادام خیسانده ۱پیمانه
زیره ۱ قاشق مرباخوری
سرکه ی انگور ۳ قاشق غذاخوری
لیمو ۲ عدد
روغن زیتون دو سوم پیمانه
نمک به میزان لازم


طرز تهیه 

فر را روی ۳۵۰ درجه سانتی گراد گرم کنید . پیاز و بادمجان را با پوست یکایک در ورق آلومینیوم ( فویل) بپیچید و ۴۵ دقیقه در فر بگذارید . در این ضمن فلفل دلمه ای را ۲۰ دقیقه و فلفل سبز تند و سیر را ( با ساقه سبز) ۱۰ دقیقه در فر بگذارید . سپس همه این ها را از فر بیرون بیاوردید

. پیازها را پوست بگیرید ، گوشت بادمجان را از پوست در آورید ، و تخم فلفل دلمه ای را بردارید . پیاز و فلفل سبز تند را روی تخته کار خرد کنید و با گوشت بادمجان در ظرف سالاد بپیچید

.سیر کباب شده را با زیره در هاون بکوبید . سپس لیمو را آب بگیرید و با سرکه و روغن روی سیر کوبیده بریزید و نمک بپاشید و مخلوط کنید . بادام را در کنار ظرف بگذارید ، و جعفری یا گشنیز را با خمیر سیر روی سالاد پخش کنید . تره بار این سالاد را به جای گذاشتن توی فر می توان با کمک صفحه شعله پخش کن روی شعله گاز هم کباب کرد .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن