آشپزی 3 سوت

طرز تهیه چند نوع عصرانه با پنیر

عصرانه مناسب برای ایام گرم تابستان بسیار خوشمزه و آُسان

نان سیر و پنیر

مواد لازم:

نان تست: یک بسته
پنیر پیتزای رنده شده: یک بسته ۳۰۰ گرمی
سبزی معطر خردشده شامل ریحان، گشنیز و جعفری: مجموعا یک و نیم فنجان
سیر: یک گل
پودر آویشن: یک ق.چ
آرد سفید: یک ق. غ


طرز تهیه:

سبزی های معطر را پاک کرده، خیس کنید و بعد بشویید.
آب آن که رفت، سبزی ها را ریز خرد کنید.
سیر را پاک کرده و بشویید. سپس آن را رنده کرده و با پودر آویشن مخلوط کنید.
اکنون روی هر نان تست، ابتدا مقداری از مخلوط سبزی ها، سیر و پودر آویشن بریزید.
پنیر پیتزای رنده شده را اضافه کنید.
فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
داخل ظرف پیرکس، آرد سفید بریزید.
نان ها را داخل ظرف بچینید.
در ظرف را گذاشته و آن را به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر بگذارید.
در ظرف را باز کنید و به مدت پنج دقیقه از شعله بالای فر حرارت دهید تا روی نان ها طلایی شود.
نکته:

• می توانید از پودرپیاز هم در تهیه این نان استفاده کنید.

• اگر به خوردن سیر علاقه دارید و دوست هنگام خوردن، وجود سیر را حس کنید، می توانید به جای رنده کردن سیر، آن را خرد کنید.


رولت پنیر و پیازچه پیتزا

مواد لازم:

خمیر نان: ۳۰۰ گرم
پنیر پیتزای رنده شده: ۵۰۰ گرم
پیازچه خردشده: دو فنجان
پودر آویشن: یک ق.چ
پودر فلفل قرمز و سیاه آسیاب شده: نصف ق.چ
آرد سفید: دو ق.غ


طرز تهیه:

پیازچه ها را پاک کرده، بشویید و بعد از این که آب آن رفت، ریز خرد کنید.
خمیر نان را با استفاده از وردنه و کمی آرد، باز کنید.
پنیر پیتزای رنده شده را با پیازچه خردشده، مخلوط کنید.
به این مخلوط، پودر آویشن و پودر فلفل سیاه و قرمز را اضافه کرده و هم بزنید.
روی تکه خمیرهایی که آماده کرده اید، مقدار مناسبی از مواد را بریزید. سپس آن را رول کنید.
کف ظرف پیرکس، آردس سفید بریزید.
رول ها را داخل ظرف بچینید. فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
در ظرف را گذاشته و آن را به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر بگذارید.
بعد از فر درآورید.
نکته:

• به جای خمیر نان می توانید از نان لواش یا خمیر یوفکا استفاده کنید.

• علاوه بر پیازچه می توانید از سبزی های دیگر هم استفاده کنید.


پیتزای پنیر با خلال سیب زمینی

مواد لازم:

نان پیتزا: دو عدد
پنیر پیتزا یا پنیر چدار: ۳۰۰ گرم
سیب زمینی خلال شده: دو فنجان
پودر آویشن: یک ق. چ
فلفل سیاه آسیاب شده: یک سوم ق. چ
آرد سفید: یک ق. غ


طرز تهیه:

سیب زمینی ها را بشویید. پوست بکنید و بعد خلال کنید.
بهتر است خلال ها باریک باشد تا راحت و زود بپزند.
روی نان پیتزا، خلال سیب زمینی را بریزید.
پودر آویشن و فلفل سیاه را مخلوط کنید. مقداری از آن را روی هر کدام از نان ها بریزید.
سپس پنیر پیتزا را روی نان بریزید.
کف سینی فر، آرد سفید بریزید. پیتزاها را داخل آن بگذارید.
فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. پیتزاها را داخل فر بگذارید.
نیم ساعت بعد، از بالای فر به مدت ۱۰ دقیقه حرارت دهید و بعد پیتزاها را از فر درآورید.
نکته:

• می توانید سیب زمینی را نیم پز کنید و بعد روی پیتزا بریزید تا نگران ناپز ماندن آنها نباشید.

• می توانید به جای خلال سیب زمینی از رنده سیب زمینی استفاده کنید اما برای رنده کردن از بخش درشت رنده استفاده کنید.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن