آشپزی فوری با ماکروفر

طرز تهیه چند نوع غذادر مایکرویو

دستور پخت مافین اسفناج و پنیر و  پاته ی قارچ و برگر گوشت بره با مایکرویو

 

مافین اسفناج ماکروفر

مواد لازم:

آرد۲۰۰ گرم

نمک به مقدار لازم

پنیر پارمزان۱۰۰گرم

بکینگ پودرنصف قاشق غذا خوری

تخم مرغ۱ عدد

روغن به مقدار لازم

اسفناج۷۰گرم

شیریک لیوان


طرز تهیه 

اسفناج را بخار پز میکنیم.

وقتی اسفناج کاملا پخته شد آن را در ظرفی ریخته و اجازه میدهیم سرد شود.وقتی اسفناج سرد شد آن را ریز ریز خرد میکنیم.

در ظرفی آرد را الک میکنیم.

آرد را در ظرفی مناسب و گود میریزیم.

بکینگ پودر و اسفناج های خرد شده را به آرد اضافه میکنیم.

در ظرف دیگری تخم مرغ را میشکنیم.

شیر،روغن و نمک را به تخم مرغ اضافه میکنیم.

با همزن به خوبی محتویات داخل ظرف را هم میزنیم.

محتویات داخل ظرف را به آرد اضافه میکنیم.

پنیر پارمزان را رنده کرده و نصف آن را به مواد اضافه میکنیم.

خمیر آماده شده را به خوبی ورز میدهیم تا یکنواخت شود.

قالب های مافین را برداشته داخل آن را از خمیر پر کرده و روی آن کمی پنیر میریزیم.

درجه ی مایکرویو را روی ۱۰۰ درجه قرار داده مافین ها را در مایکرویو قرار داده و اجازه میدهیم ۲۰ الی ۳۰ دقیقه مافین ها مغزپخت شود.

مافین های ما آماده شد.


 پاته ی قارچ با ماکروفر

مواد لازم:

قارچ۷۰۰ گرم

شکر۲۵ گرم

سیر۱ حبه

جعفری برای تزیین

آبلیموبه میزان نمک

نمک فلفل به میزان لازم

نان باگت۴ عدد


طرز تهیه 

ابتدا کره را در ظرفی بریزد و با سیر خرد شده مخلوط کنید و در مایکرویو به مدت یک دقیقه با درجه ی تند قرار دهید تا بوی سیر بلند شود. سپس قارچ های خرد شده را اضافه کنید و به مدت ۱۰ دقیقه بپزید تا آب قارچ ها بخار شود.

ظرف را از مایکرویو بیرون آورید و خمیر داخل نان باگت را خالی کنید، آن را با آبلیمو و نمک و فلفل به سایر مواد اضافه کنید. حالا تمام مواد را باید خوب با هم ترکیب کنید. سپس در ظرف سرو بریزید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا سرد شود. نان باگت را به صورت حلقه ایی برش بزنید و از پاته روی آن بریزید. و با جعفری یا هر سبزی معطر دیگری تزئین کنید.


برگر گوشت بره با ماکروفر

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده۴۵۰

گرم پیاز۱عدد

نان همبرگر ۴ عدد

فلفل قرمزبه مقدار لازم

نمکبه مقدار لازم

روغن مایع۴ قاشق سوپخوری

کاهو ۱ عدد


طرز تهیه

ابتدا یک عدد پیاز بزرگ را به شکل ریز خرد کنید و سپس به گوشت چرخ کرده بدون چربی اضافه کنید و نمک و فلفل بزنید سپس مواد را به ۴ قسمت مساوی تقسیم کنید و در دست به صورت دایره هایی به ضخامت ۲/۵ سانتی متر در آورید.

یک ظرف بزرگ مخصوص مایکرویو را با درجه زیاد به مدت ۵ تا ۸ دقیقه گرم کنید و سپس روغن را به آن اضافه کنید. دو تا از همبرگرها را به ظرف اضافه کنید و هر طرف آن را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه با درجه زیاد سرخ کنید. باقی همبرگرها را نیز به همین ترتیب سرخ کنید.

سپس در نان همبرگر مقداری کاهوی خرد شده بگذارید و همبرگر را روی آنها قرار دهید و با سس کچاب میل کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن