آشپزی ملل

طرز تهیه چند نوع غذا جدید با مرغ

دستور پخت چند نوع غذا با مرغ که واقعا خوشمزه و جدید با طعم های متنوع

 

مرغ ذرتی

مواد لازم

سینه مرغ/ ۵۰۰گرم
آرد ذرت/ یك بسته
پیاز/ یك عدد
تخم‌مرغ/ یك عدد
پودر سیر/ یك قاشق چای خوری
پودر پیاز/ یك قاشق چای خوری
نمك/ به میزان دلخواه
روغن كانولا/ ۲قاشق غذاخوری


طرز تهیه 

فر را روی حرارت ۱۸۰درجه سانتی‌گراد گرم كنید. سینه مرغ را پاك كنید. سپس آن را به قطعات كوچك مناسب قطعه كنید.

پیاز را پوست كنده، بشویید و خرد كنید. سپس تكه‌های سینه مرغ را همراه با پیاز و كمی نمك داخل قابلمه بگذارید.

در قابلمه را بگذارید تا تكه‌های مرغ نیم‌پز شوند. آنها را از داخل قابلمه درآورید و بگذارید كمی خنك شوند. داخل بشقاب، كمی از آرد ذرت، پودر سیر و پیاز را بریزید. آنها را با هم مخلوط كنید. اكنون تخم‌مرغ را شكسته و زرده و سفیده را از هم جدا كنید.

سفیده را بزنید تاحدی كه وقتی كاسه را كج می‌كنید، سفیده از كاسه نریزد. اكنون تكه‌های سینه مرغ را ابتدا به شكل دایره درآورید.

. به آن یك خلال دندان بزنید تا باز نشود. سپس آن را داخل سفیده بزنید و بعد هم داخل مخلوط پودر بغلتانید. داخل پیركس، روغن كانولا بریزید.

سپس سینه‌های آماده شده مرغ را داخل پیركس بچینید. در پیركس را بگذارید و بعد آنها را داخل فر بگذارید. نیم ساعت بعد، غذا حاضر است. بعد از آماده شدن آنها را درهوای آزاد بگذارید تا خنك شوند.


مرغ سوخاری آتیشی

مواد لازم

ران و كتف مرغ/ یك و نیم كیلوگرم
پیاز/ یك عدد
سیر/ دو حبه
آرد سوخاری/ یك بسته
پودر آویشن/ یك قاشق غذاخوری
تخم‌مرغ/ یك عدد
آب لیموترش تازه/ یك فنجان


طرز تهیه 

ران و كتف مرغ را تمیز كنید. سپس آن را بشویید و بعد از اینكه آب آن رفت، با چاقو قاچ كوچكی روی ران و كتف ایجاد كنید تا موقع پخت، كاملا مغزپخت شود. پیاز و سیر را پاك كرده، بشویید و خرد كنید.

آب لیموترش را بگیرید. سپس پیاز و سیر خرد شده، آب لیموترش و نمك را مخلوط كنید. تكه‌های مرغ را به مخلوط سیر ، پیاز و آب لیموترش اضافه كنید. هم بزنید تا كاملا تكه‌های مرغ با این مواد مخلوط شوند.

آرد سوخاری را با پودر آویشن مخلوط كنید. زرده و سفیده را از هم جدا كنید. سفیده را بزنید به شكلی كه كاملا كف كرده و از ظرف نریزد.

سپس تكه‌های مرغ را از ظرف اول بیرون آورده و پیاز و سیر را از روی آن پاك كنید.

سپس تكه‌های مرغ را داخل سفیده تخم‌مرغ بغلتانید. سپس آن را داخل مخلوط آرد سوخاری و آویشن بغلتانید. این تكه‌ها را داخل ظرف مناسب قرار دهید.

وقتی به مقصد رسیدید، بعد از برپا كردن آتش، شبكه فلزی را روی آتش قرار داده و تكه‌های مرغ را روی آن بگذارید. تكه‌ها را زیر و روی كنید تا مرغ‌ها بپزند.

نكته 

اگر نگران مغزپخت نشدن مرغ هستید، می‌توانید مرغ را به روش بخارپز، نیم پز كنید و بعد به آن آرد سوخاری را اضافه كنید؛ یعنی بعد از گذشتن دو ساعت اولیه برای طعم‌دار شدن مرغ، آن را با پیاز و سیری كه مرغ‌ها را داخل آن خوابانده بودید، نیم پز كنید. بعد از اینكه كمی خنك شد، مراحل بعدی را انجام دهید.

این غذا را می‌توانید با برنج یا نان میل كنید، اما ترجیح براین است كه با نان میل شود.


 مرغ تندوری

مواد لازم

۲۵۰ میلی‌لیتر ماست یونانی

۱ قاشق غذاخوری زردچوبه

۱ قاشق غذاخوری گشنیز

۱ قاشق غذاخوری پاپریکا

۲/۱ قاشق غذاخوری پودر زیره

۱ قاشق چایخوری پودر هل

۱ عدد لیمو، پوست گرفته

۱ کیلوگرم ران مرغ بدون استخوان

نمک و پودر فلفل

۱ عدد سیب سبز، پوست گرفته، بدون هسته و خلالی شده

۲ عدد گوجه فرنگی، دانه آن را گرفته و به برش‌های نازک طولی درآورید

۴ عدد پیازچه، خرد شده

۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون یا روغن گیاهی

۴ تکه نان، ساده یا طعم‌دار، آماده، گرم


طرز تهیه

فر را از قبل روی حرارت ۲۵۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید.

در کاسه بزرگی، ماست را با ادویه و پوست لیمو ترکیب کنید

مرغ را به تکه‌های بزرگ برش داده و نمک و فلفل بزنید. آنها را به مخلوط ماست و ادویه اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند. یک صفحه سیمی را روی سینی فر یا تابه مشبک و توری‌دار بگذارید. مرغ‌ها را روی آن چیده و ۱۵ دقیقه بپزید تا لبه‌ها برشته شود و آب آن بیرون بیاید.

سیب، گوجه فرنگی و پیازچه را در ظرف سرو بگذارید. آبلیمو، روغن، نمک و فلفل را اضافه کرده و مخلوط کنید.

مرغ را در ظرف سرو گذاشته و با ترکیب سیب و گوجه فرنگی و نان گرم میل کنید.


مرغ کارائیبی

مواد لازم

۱ قاشق چایخوری فلفل شیرین

۴۰ گرم پیاز قرمز خرد شده

۸۰ گرم پیاز سبز خرد شده

۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر

۶۰ میلی‌لیتر آب پرتقال

۱ قاشق غذاخوری پوست لیمو

۲ قاشق غذاخوری سس سویا

۲ قاشق غذاخوری آویشن، خرد شده

۲ قاشق غذاخوری فلفل هالوپینو، خرد شده

۲ قاشق غذاخوری زنجبیل خرد شده یا رنده شده

۱ حبه سیر

نمک و فلفل

۴ عدد سینه مرغ، با پوست و استخوان

برش لیمو


 طرز تهیه

همه مواد به غیر از مرغ و برش لیمو را در غذاساز پوره کنید. مواد مرینیت و مرغ را در یک کیسه پلاستیکی گذاشته، مخلوط کنید و ۴ تا ۸ ساعت در یخچال بگذارید.

فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید. گریل را روی حرارت بالا بگذارید. مرینیت اضافی را از مرغ‌ها بتکانید و مرغ‌ها را روی گریل بگذارید. هر طرف را ۳ تا ۴ دقیقه گریل کرده و سپس روی سینی فر گذاشته و ۱۵ دقیقه در فر بگذارید.

آب یک برش لیمو را روی مرغ ریخته و سرو کنید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن