آشپزی رژیمی

طرز تهیه چند نوع غذا رژیمی با تن ماهی

تهیه چند نوع خوراک با تن ماهی کاملا رژیمی بسیار سادوخوشمزه تارت تن ماهی وخوراک

مواد لازم

سیب زمینی آب پز ۲عدد
تخم مرغ آب پز ۲عدد
کنسرو ماهی تن ۱عدد
هویج رنده شده ۱عدد
شوید ساتوری ۳قاشق غ(دلخواه)
آبلیمو ۴ق غ
سس مایونز دلخواه
روغن زیتون ۴ق غ
نمک و فلفل


طرز تهیه

ابتداد سیب زمینی رنده شده وهویچ رنده شده و تخم مرغ آب پز رنده شده به تن  ماهی وشوید سس ونمک وفلفل ابلیمو به  همه مواد ترکیب کرده ،مدتی در یخچال بمونه بعد سرو میکنیم


مواد لازم

تن ماهی یک قوطی
ذرت شیرین یک قوطی
قارچ نیم پز۲۰۰ گرم
سس مایونز
نمک..فلفل بمقدار کافی
آبلیمو به اندازه دلخواه
کلم بروکلی بخار پزیک بوته کوچک


طرز تهیه 

محتویات تن را در روغن خودش کمی تف می دهیم
قارچ و ذرت و بروکلی را اضافه کرده و تف می دهیم
نمک و فلفل را اضافه میکنیم
مقداری آبلیمو برای از بین رفتن بوی بروکلی اضافه می کنیم
مواد را از روی حرارت برمیداریم ..کمی که خنک شد..سس مایونز را اضافه می کنیم..
در صورت تمایل سس را باابلیمو طعم دار می کنیم.


خوراک تن ماهی :

مواد لازم  

کنسرو تن ماهی دو عدد

پیاز یک عدد

قارچ ۸ عدد

فلفل دلمه ای نصف یک عدد

رب گوجه ۲ ق غ

ذرت ۳ ق غ(در صورت تمایل)

روغن به میزان لازم

نمک و فلفل به میزان لازم


طرز تهیه  :

کنسرو ها رو داخل قابلمه آب به مدت ۲۰ دقیقه بجوشونید تا از سالم بودنش مطمئن بشید.

داخل تابه مقدار خیلی کم روغن بریزید و پیاز رو خرد کنید و باهاش سرخ کنید وقتی سرخ شد کنسرو رو داخل تابه بریزید و یکم تفت بدین.

فلفل دلمه ای رشته ای شده، قارچ های حلقه ای شده رو هم به غذا اضافه کنید.

رب رو اضافه کنید و مواد رو خوب باهم مخلوط کنید…تن ماهی خودش نمک داره پس یا نمک نزنید یا خیلی کم

آخرش هم ذرت پخته شده رو اضافه کنید و از روی حرارت بردارید…


 تارت تن ماهی

مواد لازم

آرد یک پیمانه

کره ۵۰ گرم

زرده تخم مرغ یک عدد

آب به میزان لازم

تن ماهی یک عدد


طرز تهیه

یک پیمانه آرد را الک کنید و با ۵۰گرم کره مخلوط کنید. باید با نوک انگشتتان ورز دهید تا کره به خورد آرد برود. بعد یک عدد زرده تخم‌مرغ را اضافه کنید. آب را تا جایی به مواد اضافه کنید که خمیر یک‌دست شود و به دست نچسبد؛حدود یک تا دو قاشق سوپخوری. خمیر را داخل نایلون قرار داده و یک ساعت در یخچال استراحت دهید. بعد از این مدت، خمیر را با وردنه باز کنید و داخل قالب های تارت چرب شده پهن کنید؛ به طوری که لبه‌های قالب ها به یک اندازه پوشانده شود.

با چنگال چند سوراخ روی خمیر ایجاد کرده و روی آن کاغذ روغنی بگذارید  و در فری که از قبل گرم شده با دمای ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد به مدت هفت دقیقه قرار دهید. بعد از این مدت از فر در آورده و کاغذ روغنی برداشته و دوباره هفت دقیقه در فر بگذارید. خمیر پخته را کنار بگذارید تا خنک شود، سپس از قالب ها در بیاورید.

یک قوطی تن ماهی را در صافی بریزید تا روغن اضافی‌اش خارج شود. بعد با سه قاشق سوپخوری فلفل دلمه‌ای و چهار قاشق سوپخوری ذرت شیرین پخته مخلوط کنید و در هر تارت کمی از آن را بریزید و دوباره در فر به مدت ۱۰ دقیقه قرار دهید تا پخته شوند

. نکته:

این میزان مواد برای شش عدد قالب تارت می‌باشد. در صورت تمایل می‌توان روی مواد پنیر پیتزای رنده‌شده ریخت و بعد در فر قرار داد تا پنیر‌ها طلایی شوند.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن