آشپزی ملل

طرز تهیه چند نوع غذا عربی

دستور پخت غذا محلی عربی بسیار خوشمزه فطایرپنیری و غذا تند  صفیحه و فاصولیا با مرغ و لوبیا سفید غذایی عربی

 

فطایر پنیری غذایی عربی

فطایر پنیری یک غذای عربی است که می توانید مواد داخل آن را به دلخواه خودتان انتخاب کنید. اما این فطایر که با ترکیبی از پنیر و نعنا درست می شود طعمی متفاوت و به یاد ماندنی خواهد داشت. انتخاب نوع پنیر بستگی به خودتان دارد می توانید پنیر موزارلا یا ریکوتا و یا هر نوع پنیر دیگری که دوست دارید در مواد به کار ببرید.

مواد لازم 

پنیر خامه ای ۳۰۰ گرم
جعفری تازه به مقدار لازم
نعنا تازه به مقدار لازم
تخم مرغ ۱ عدد
پودر فلفل سیاه ½ قاشق چایخوری
سیاه دانه ½ قاشق چایخوری

مواد لازم برای خمیر فطایر پنیری :

آرد ۲ و نیم پیمانه
نمک ½ قاشق چایخوری
مایه خمیر ۱ و نیم قاشق چایخوری
شکر ۲ قاشق چایخوری
روغن ۱ الی ۲ قاشق چایخوری
آب ولرم ۱ پیمانه


طرز تهیه 

پنیر را در قطعات کوچک خرد کنید.

در آب سرد قرار داده سپس از آب بیرون آورده و له کنید.

تمام مواد را ترکیب کرده و هم بزنید.

پنیرها را ریز و له کنید تمام مواد را ترکیب کرده و هم بزنید

داخل ظرف جداگانه ای آرد، شکر، نمک و مایه خمیر را با هم ترکیب کنید.

روغن را اضافه کرده و هم بزنید، آب را اضافه کرده و هم بزنید. سپس به مدت ۳ الی ۴ دقیقه خمیر را ورز دهید.

خمیر را داخل ظرف چربی قرار دهید روی آن را بپوشانید و به مدت ۲ ساعت کنار بگذارید.

روی سطحی که می خواهید خمیر را درست کنید کمی آرد بپاشید و خمیر را ورز دهید.

سپس خمیر را به قطعات مساوی تقسیم کنید و با وردنه به شکل تخم مرغی در بیاورید.

۱ قاشق غذاخوری مواد در مرکز خمیر بریزید.

لبه های خمیر را به شکل مورب تا کرده و به هم وصل کنید تا خمیر به شکل قایق در بیاید.

بعد از درست کردن خمیرها آن ها را به مدت ۳۰ دقیقه کنار بگذارید.

سپس روی آن ها را کره بمالید و به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.


 صفیحه

 یک غذای تند عربی ک  خیلی سریع آماده میشود،

مواد لازم

گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
پیاز (نگینی خرد شده) ۱ عدد
گوجه فرنگی (نگینی خرد شده) ۱ عدد
فلفل چیلی کوچک (خرد شده) ۱ عدد
جعفری (خرد شده) یک سوم پیمانه
خلال بادام ۲ قاشق سوپخوری
رب انار ۱ قاشق سوپخوری
پودر دارچین یک دوم قاشق چایخوری
پودر تخم گشنیز یک سوم قاشق چایخوری
پودر زیره یک سوم قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
نان پیتا ۴ عدد
روغن زیتون ۲ قاشق سوپخوری


طرز تهیه 

پیاز را درون تابه ای ریخته و همراه با ۱ قاشق سوپخوری روغن زیتون تفت دهید تا سبک شود.

گوشت را به مواد افزوده و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.

فلفل چیلی و جعفری را به همراه خلال بادام، گوجه فرنگی، رب انار، پودر دارچین، پودر تخم گشنیز، پودر زیره، نمک و فلفل سیاه را به گوشت افزوده و با حرارت ملایم کمی تفت دهید.

مقداری روغن زیتون روی نان پیتا (یا نان تافتون به صورت گرد برش خرده) بمالید و از مخلوط گوشت و ادویه روی آن بگذارید. سپس آن را در طبقه وسط فر از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده به مدت ۸ دقیقه بپزید.


فاصولیا با مرغ و لوبیا سفید غذایی عربی

خورش فاصولیا یا همون لوبیا سفید با مرغ یکی از غذاهای عربی است .

مواد لازم :

لوبیا سفید خیس شده ۱/۵ پیمانه
مرغ یا گوشت نیم کیلو
آب مرغ یا آب گوشت ۴ پیمانه
پیاز متوسط ریز شده ۱ عدد
سیب زمینی نگینی خرد شده ۲ عدد
نمک ، فلفل و آویشن به میزان لازم
پوره گوجه فرنگی ۱ پیمانه
رب گوجه ۲ ق غ
سیر ۲ حبه
روغن به میزان لازم


طرز تهیه :

ابتدا در ظرفی لوبیا سفید که را خیس کرده بودیم نیم پز می کنیم .
در ظرفی دیگر پیاز را تفت داده سیر ریز شده را اضافه می کنیم و سپس مرغ را اضافه کرده و چند دقیقه سرخ میک نیم بعد پوره گوجه را ریخته تا رنگش تغییر کند سپس ادویه های مورد نظر را می ریزیم سپس آب مرغ و لوبیا را اضافه کرده تا مرغ پخته شود .

سیب زمینی ها را که از قبل کمی سرخ کرده ایم به خورش اضافه میکنیم و به مدت ۴۰ دقیقه می گذاریم تا کم کم خورش غلظت پیدا کند و جا بیفتد .
خورشت فاصولیا آماده می باشد .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن