آشپزی ملل

طرز تهیه چند نوع غذا فرنگی جدید

انواع غذای فرنگی بسیار خوشمزه و متنوع جدید جامبالایا وکتلت مکزیکی ورامن غذای معروف کره ای

 جامبالایا  اسپانیایی

مواد لازم

۱/۴ پیمانه روغن زیتون
۴۵۰ گرم سینه مرغ
۳ عدد کرفس
۱ عدد پیاز
۱ عدد فلفل دلمه سبز
۴۵۰ گرم سوسیس
۲ حبه سیر
۲ پیمانه آب مرغ
۴۰۰ گرم گوجه فرنگی
۱ پیمانه برنج


طرز تهیه 

برای درست کردن این غذا ابتدا روغن را در یک ماهیتابه داغ کنید. مرغ را با نمک و فلفل طعم دار کنید. هر طرف آن را حدود ۵ دقیقه بپزید تا خوب سرخ و طلایی شوند. به قطعات ۲ سانتی متری تقسیم کنید و کنار بگذارید.سبزیجات را داخل یک قابلمه بریزید. ۵ دقیقه آن ها را هم بزنید و بپزید.

سوسیس را اضافه کرده و ۳ دقیقه بپزید. سیر را افزوده و اجازه دهید با مواد ۱ دقیقه بپزد. آب مرغ و گوجه فرنگی و نصف پیمانه آب را بیافزایید و بگذارید جوش بیاید. برنج و مرغ را اضافه کنید، شعله را کم کنید و بگذارید ۵ دقیقه آرام بپزد و در قابلمه را بگذارید. سپس از روی شعله بردارید. حدود ۳۰ تا ۳۵ دقیقه صبر کنید تا برنج نرم شود و بیشتر مایع جذب شود. روی آن نمک و فلفل بریزید تزیین کرده و سرو کنید.

نکته:

از سینه مرغ های بدون پوست و تکه شده استفاده کنید. کرفس، پیاز، فلفل دلمه ای و سیر را ریز خرد کنید. سوسیس ها را به قطعات ۱٫۵ سانتی متری خرد کنید. از کنسرو گوجه فرنگی پوست کنده می توانید استفاده کنید.


کتلت مکزیکی

کتلت مکزیکی یک کتک معروف بسیار خوشمزه و لذیذ است.با سس سالسا 

مواد لازم 

گوشت (چرخ كرده) نیم كیلو
سس سالسا ۳قاشق سوپخوری
فلفل قرمز ۲قاشق سوپخوری
فلفل سیاه ۲قاشق چایخوری
زیره (آسیاب شده) ۱قاشق سوپخوری
نمك ۲قاشق چایخوری
تخم مرغ ۱عدد
پنیر پیتزا (رنده شده) ۱فنجان


طرز تهیه :

برای درست کردن این کتلت ابتدا فر را با حرارت زیاد از قبل داغ کنید . سپس گوشت چرخكرده را با ادویه ها قاطی كرده و كاملا ورز دهید و تخم مرغ را به آن افزوده و آنقدر مخلوط كنید تا مواد كاملا چسبنده شوند.حالا كتلت را داخل قالب كیك چرب شده گذاشته و درون فر به مدت ۱ساعت بپزید.۵دقیقه مانده به پخته شدن كتلت آن را بیرون آورده و چربی های خارج شده از آن را پاك كنید و روی كتلت را با پنیر پیتزا بپوشانید و دوباره داخل فر بگذارید.پس از پخته شدن آن را با سس سالسا سرو كنید.

نکته:

اگر سس سالسا ندارید از سس قرمز فلفلی نیز می توانید استفاده كنید.
این غذا بسیار تند است اگر دوست ندارید میتوانید كمی از فلفل را کم كرده و از سایر ادویه ها بیشتر استفاده كنید.
این كتلت به صورت قالبی پخته میشود اما میتوانید به شكل های دیگر هم درست كنید.


رامن غذای معروف کره ای

رامن غذایی فوق العاده ساده و خوشمزه کره ای که بسیار پر طرفدار در آنجاست. 

مواد لازم

نمک به میزان لازم
سیر ۳تا ۴حبه
رب گوجه فرنگی به میزان لازم
نودل یک بسته (ترجیحا نودل گوشت)
پیازچه ۱عدد
هویج ۱عدد
فلفل به میزان لازم
کره (یا روغن(اختیاری)) ۱قاشق غذاخوری


طرز تهیه:

یک قابلمه را پر از آب میکنیم و اجازه میدهیم تا جوش بیاید.وقتی جوش آمد نودل که به شما پیشنهاد میکنم که از نودل گوشت استفاده کنید چون طعم بهتری را با مواد لازم هارمونی میدهد را به آن اضافه میکنیم.بعد ادویه ی نودل که طعم خوبی دارد را به آن اضافه می کنیم.

وقتی نودل مقداری شل شد هم میزنیم حالا رشته هاش جداشدند. بعد سبزی ها را خرد میکنیم .حالا سبزیجات ریز شده را اضافه میکنیم میتوانید از هر سبزیجاتی که دوست دارید حتی سبزیجات خشک استفاده کنید .کمی هم می میزنیم و یک قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی به آن اضافه میکنیم.

باز هم ۲-۳ دقیقه میزنیم و در صورت تمایل کره را به غذا اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم تا کره ذوب و با غذا مخلوط شود بعد غذا مون آماده سرو است.

نکته:

در کره این غذا به صورت بسیار بسیار تند سرو میشود.
داخل غذا میتوانید مقداری سس سویا هم بریزید تا خوشمزه تر شود.
بعضی ها به این غذا گوشت،مرغ،ژامبون و سیب زمینی و حتی تخم مرغ آبپز هم اضافه میکنند.
اگر دوست دارید غذا را کمی آب دار بردارید.این غذا حتی میتواند مثل سوپ با آب تهیه شود.
در صورت دلخواه مقدار کمی زعفران و آبلیمو هم به غذا اضافه کنید.


 توپک مرغ با سس گوجه غذایی ایتالیایی

توپک مرغ با سس گوجه غذایی ایتالیایی یک غذای ساده و بسیار خوشمزه است که به عنوان غذای اصلی می توان سرو کرد . این غذای ایتالیایی را می توان همراه با نان یا برنج میل کرد.

مواد لازم :

سینه مرغ پخته شده ۳۰۰ گرم
نان تست سبوس دار ۳ عدد
شیر ۵۰ میلی لیتر
زیتون ۵۰ گرم
شپله خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
سیر ۱ حبه
تخم مرغ بزرگ ۱ عدد
پارمزان رنده شده ۴ قاشق غذاخوری
روغن زیتون به میزان لازم
شکر (اختیاری) ۱/۲ قاشق چایخوری
جعفری تازه و خرد شده ۱ دسته
گوجه خرد یا رنده شده ۸۰۰ گرم
سیر له شده ۳ حبه
روغن زیتون (برای تهیه سس) ۲ قاشق غذاخوری


طرز تهیه:

برای درست کردن این غذا ابتدا فر را روشن کنید و تا دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. با یک چاقوی تیز مرغ های پخته را ریز خرد کنید ، کمی با هم مخلوط کنید و بعد کنار بگذارید. نان ها را داخل کاسه ای ریز کنید و شیر را روی آن بریزید. کمی هم بزنید تا شیر کاملا جذب نان شود.

نان خیس خورده، زیتون ها، شپله های خرد شده، سیر و پارمزان را در مخلوط کن ریخته و بزنید تا وقتی که خوب ترکیب شوند. مرغ را افزوده و تخم مرغ را داخل آن بشکنید بعد مجددا کمی مخلوط کنید تا وقتی که مخلوط کاملا یکدست شود اما خیلی له نشود و برای درست کردن توپک مناسب باشد. ترکیب را با نمک و فلفل مزه دار کنید.

ته ظرفی مناسب فر را کمی چرب کنید.توپک ها را در ظرف قرار دهید. کمی روغن روی توپک ها بریزید و به مدت ۳۰ دقیقه در فری که از قبل گرم شده است بگذارید تا زمانیکه توپک ها خوب بپزند و سطحشان طلایی شود.

در زمانیکه توپک ها در حال طبخ هستند سس را آماده کنید. در ماهیتابه ای بزرگ کمی روغن زیتون بریزید تا خوب گرم شود. سپس سیر را افزوده و حدود ۳ دقیقه تفت دهید. گوجه فرنگی های رنده شده و ۱/۳ لیوان آب اضافه کنید و با حرارت زیاد بمدت ۸-۱۰ دقیقه بپزید. هرازگاهی سس را هم بزنید تا زمانیکه آب آن کشیده شود و سس غلیظ شود.

اگر طعم گوجه فرنگی ها کمی ترش است می توانیدکمی شکر به سس بریزید تا شیرین شود. با نمک و فلفل آنرا مزه دار کنید.
۵-۱۰ قبل از پایان زمان پخت توپک ها سس را داخل ظرف بریزید، و سپس با کمی جعفری ساطوری شده آنرا تزئین کنید و سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن
بستن