کیک و شیرینی

طرز تهیه چند نوع کلوچه خانگی

کلوچه خانگی با طعم های متفاوت وخوشمزه وآسان مناسب عصرانه روزهای سرد

مینی کلوچه پرتقالی:

مواد لازم 
کره: نرم شده یک قالب

شکر: یک فنجان
آرد: دو فنجان
تخم مرغ: دو عدد
جوش شیرین: یک قاشق چای خوری
پرتقال: پوست پرتقال به همراه آب پرتقال به میزان لازم
شکر قهوه ای: دو فنجان
دوغ: یک فنجان


طرز تهیه

۱- کره نرم شده را در یک کاسه می ریزیم و یک فنجان شکر به آن اضافه می کنیم و با همزن می زنیم.

۲- دو عدد تخم مرغ را به مواد اضافه کرده و دوباره مخلوط می کنیم تا بخورد هم بروند.

۳- دو فنجان آرد اضافه می کنیم و هم می زنیم.

۴- یک فنجان دوغ را در یک ظرف جدا ریخته و به آن یک قاشق چای خوری جوش شیرین اضافه می کنیم.

۵- دوغ را به مواد اضافه می کنیم دوباره مخلوط می کنیم.

۶- پوست پرتقال رنده شده را به مواد اضافه می کنیم.

 

۷- کاملا مواد را مخلوط می کنیم تا یک دست شود.

۸- قالب های مینی مافین را کاملا چرب می کنیم.

۹- قاشق خمیر شیرینی مناسب برای پر کردن قوطی مینی مافین هستند، قالبها را تا تمام شدن خمیر پر می کنیم .

۱۰- فر را با درجه حرارت ۳۷۵ که قبلا روشن کرده بودیم به مدت بیست دقیقه می پزیم تا طلایی رنگ شود.

۱۱- در یک کاسه یک دوم فنجان شکر قهوه ای به همراه آب پرتقال مخلوط می کنیم.

۱۲- مواد لعابی را روی کلوچه هایی که از فر در آورده ایم و گرم است می ریزیم تا به خورد کلوچه ها برود.

۱۳- بعد از چند دقیقه از قالب در آورده و با خامه شیرین شده به دلخواه تزیین می کنیم.

 


کلوچه قالبی زرالو

مواد لازم 
کره : ۷ قاشق غذاخوری
شکر قهوه ای : یک سوم فنجان
شکر سفید : یک سوم فنجان
تخم مرغ : یک عدد
پودر بادام : یک دوم قاشق چای خوری
آرد : یک دوم فنجان
جوش شیرین : یک دوم قاشق چای خوری
نمک : یک دوم قاشق چای خوری
زردآلوی خشک خرد شده : یک فنجان
بادام : سه چهارم فنجان
تافی (آب نبات های کوچک و نرم) : یک دوم فنجان


طرز تهیه

۱. در یک کاسه بزرگ ، شکر سفید ، شکر قهوه ای و کره را با هم زن ، هم بزنید تا خوب باهم مخلوط شوند.

۲. سپس پودر بادام را به مواد اضافه کنید.

۳. تخم مرغ را ابتدا در یک کاسه دیگر بشکنید و بعد از اطمینان از سالم بودن تخم مرغ آن را به مواد اضافه کنید و با هم زن ، هم بزنید.

۴. در کاسه دیگر مواد خشک از جمله آرد ، جوش شیرین و بکینگ پودر را باهم مخلوط کنید.

۵. سپس مواد خشک را به موادی که از قبل آماده کرده بودیم اضافه کنید و تا زمانی که یک دست شوند آنها را هم بزنید.

۶. حالا زرد آلوها را که ماده اصلی این کلوچه خوش مزه است ، به قطعات کوچکتر خرد کنید.

۷. بعد از شکستن بادام ها ، آنها را همراه زردآلوها و تافی های کوچک ، داخل کاسه بزرگ بریزید و هم بزنید تا باهم مخلوط شوند .

۸. فر خود را در درجه ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم کنید ، با استفاده از قاشق ، مواد را به شکل کلوچه روی کاغذ شیرینی پزی که سطح سینی فر را پوشانده ، کنار هم بچینید ، حدود ۹ تا ۱۱ دقیقه طول میکشد کلوچه های زردآلوی شما طلائی رنگ شود ،


کلوچه قالبی دارچینی

مواد لازم

آرد: سه فنجان
نمک: یک قاشق چای خوری
جوز هندی: یک دوم قاشق چای خوری
شکر: یک فنجان
تخم مرغ: دو عدد
شیر: یک و نیم فنجان
دارچین: سه قاشق چای خوری
کره: برای مواد کلوچه
کره آب شده: به میزان لازم


طرز تهیه :
۱- قبل از شروع فر را با درجه ۳۵۰ روشن می کنیم، در یک کاسه بزرگ آرد، پکینگ پودر، نمک، جوز هندی را مخلوط می کنیم.

۲- در یک طرف جدا کره را به همراه یک فنجان شکر مخلوط می کنیم و تخم مرغ ها را اضافه کرده و آرد و شیر را کم کم به آن اضافه کرده مخلوط می کنیم تا به خورد هم بروند.

۳- قالب ها را با اسپری کاملا پرب می کنیم تا کلوچه ها به هم نچسبند.

۴- مواد را داخل قالبها می ریزیم، قالبها را سعی می کنیم کمی سر خالی پر کنیم.

۵- سینی قالبی را داخل فر ۳۵۰ درجه قرار می دهیم به مدت بیست دقیقه زمان پخت است تا جایی که کاملا روی کلوچه ها طلایی رنگ شوند.

۶- دو ظرف جداگانه را انتخاب کرده و در یکی از ظرف ها کره ،آب شده ریخته و در ظرف دومی شکر و دارچین را خوب مخلوط می کنیم.

۷- کلوچه های پخته شده را داخل کره آب شده می غلطانیم تا کره نفوذ کند به آنها.

۸- بعد کلوچه را داخل پودر قند و دارچین می غلطانیم و در ظرف می گذاریم، همه کلوچه ها را طبق دستور ادامه می دهیم.

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن