Uncategorized

طرز تهیه چند نوع کوکو وکتلت با ماش

دستور پخت کوکوبا ماش بسیار سبک وگیاهی مناسب گیاهخواران

کتلت ماش

مواد لازم

ماش : یک پیمانه

سیب زمینی آب پز: ۲ عدد

سیر: ۲-۱ حبه

پیاز متوسط: ۱ عدد

سبزی معطر شامل گشنیز و جعفری: ۳-۲ قاشق غذاخوری

تخم مرغ: یک تا دو عدد

پودر سوخاری : ۳-۲ قاشق غذاخوری

ادویه: به میزان لازم


طرز تهیه 

ماش را بعد از شستن با کمی آب بپزید طوری که نه خام باشد و نه له شود وقتی آب آن تمام شد، به همراه سیب زمینی در غذاساز بریزید و کاملا مخلوط کنید. سیر و پیاز را رنده و به مواد اضافه کنید. مواد را در ظرف مناسب بریزید، ادویه و تخم مرغ و سبزی معطر را به آن اضافه کنید و با قاشق کاملا هم بزنید.

پودر سوخاری را به قدری به مخلوط اضافه کنید که غلظت آن به حدی برسد که بتوانید در دست به آن فرم دهید. در صورت نیاز می توانید به آن تخم مرغ اضافه کنید)

در ماهیتابه مناسب روغن بریزید و کتلت ها را سرخ کنید


 

كوكوي عدس و ماش

مواد لازم:

عدس سبز ۱ فنجان پخته شده
ماش۱ فنجان پخته شده
تخم مرغ۳ عدد
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
ریحان تازه۱ دسته کوچک
جعفری۱ دسته کوچک
پیازچه۱ دسته کوچک
پیاز۱ عدد


طرز تهیه:

ماش و عدس را با ۳ لیوان آب و مقداری نمک بپزید.

بعد از پخت آنها را از باقی مانده آب جدا كرده و با گوشت كوب كمي له كنيد و بگذارید سرد شود.

پياز را رنده كرده و سبزيجات را هم كاملا ريز خرد كرده و به عدس و ماش اضافه كنيد.

نمك ، فلفل، زردچوبه و تخم مرغ را هم اضافه كرده و كاملا مخلوط كنيد.

در ماهیتابه کمی روغن بریزید و اجازه دهید گرم شود.

سپس یک قاشق از مواد را در ماهیتابه قرار دهید و با پشت قاشق کمی آن را صاف کنیدو به آن شکل داده و سرخ كنيد.

برای سرو این غذا از گوجه فرنگی و ریحان تازه استفاده کنید چون طعم این غذا را خیلی خوشمزه تر می کند.


ماش برگر

مواد لازم 

ماش : ¼ ۱ پیمانه ( پخته شده )
قارچ : ۴ عدد ( متوسط )
جو پرک : ¼ پیمانه
نمک : ۱ ق.م
فلفل سیاه : ½ ق.چ
پودر پیاز : ۱ ق.م
فلفل قرمز : ۱ پینچ


طرز تهیه 

تمامی مواد را داخل مخلوط کن و یا غذاساز بریزید و تا جایی که مخلوطی یک دست و خمیری شود به مخلوط کردن ادامه دهید . ( ۴-۵ دقیقه ) داخل کاسه ای تمیز مواد را بریزید و برای ۱ ساعت داخل یخچال قرار دهید .مواد را به ۴ قسمت تقسیم کنید و با کمک دست ، مواد را فرم دهید تا به شکل همبرگر در بیاید .داخل سینی مناسب فر از قبل چر شده داخل فر و یا داخل ماهی تابه گریل بر روی شعله گاز ، برگر ها را برای ۵ دقیقه از هر سمت حرارت دهید . همراه با جوانه ماش ، سبزیجات و سس های مخصوص برگر ، همراه با نان تازه سرو کنید .

نکته
می توانید از ۱ عدد تخم مرغ کوچک در ترکیب این مواد استفاده کنید


کوکوی جوانه ماش

مواد لازم 

جوانه ماش  ۲۵۰ گرم
بلغور گندم  ۵ قاشق غذاخوری
تخم مرغ  ۳ عددهویج رنده شده  ۴۰۰ گرم
جعفری خرد شده  ۳ قاشق غذاخوری
ماست چکیده پاستوریزه  ۱۲۰ گرم
روغن مایع سرخ کردنی  ۶-۵ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل  به مقدار لازم


طرز تهیه

بلغور گندم را در آب جوش بریزید تا چند دقیقه جوش بزند. سپس در صافی بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود. “جوانه ماش” را نیز بشویید و در صافی بریزید تا آب اضافی آن نیز گرفته شود. در یک ظرف هویج، جوانه ماش (در صورت تمایل آن را خرد کنید)، بلغور گندم، ماست چکیده، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. سپس تخم مرغ ها را به آن اضافه کنید. در آخر هم جعفری را اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید.

روغن را در تابه گرم کنید. مایه آماده شده “کوکو” را در تابه بریزید و با حرارت ملایم سرخ کنید. وقتی یک طرف کوکو سرخ شد، آن را برش دهید و برگردانید تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود. کوکو را می توانید با سس مایونز سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن