آشپزی ملل

طرز تهیه کاناپس قارچ و یک اردور ایتالیایی

آموزش غذای خوشمزه و سالم با قارچ خوشمزه بدون گوشت

کاناپس قارچ

مواد لازم برای ۱۰ نفر :

خمیر پیتزا ۳ عدد
کره ۶۰ گرم
پیازچه ریز خردشده ۱ پیمانه
قارچ ۵۰۰ گرم
آرد ⅓ پیمانه
شیر ½ پیمانه
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان دلخواه
پنیر پیتزای رنده شده ۵۰۰ گرم
آویشن به میزان دلخواه
روغن به میزان لازم


طرز تهیه

ابتدا کره را روی حرارت ملایم قرار داده و پیازچه را در آن تفت می دهیم.

سپس قارچ ها را شسته و لایه لایه می کنیم.

آنگاه قارچ را به پیازچه افزوده و نمک، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه می کنیم.

مواد را از روی حرارت برداشته و آرد را به آن افزوده و خوب مخلوط می کنیم.

آنگاه شیر را به آن اضافه می کنیم و مجددأ روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

زمانی که مواد به حالت غلظت رسید، از روی حرارت برمی داریم.

سپس سینی فر را به روغن آغشته کرده و خمیر پیتزا را روی آن قرار می دهیم.

روی خمیر پیتزا ابتدا مواد را ریخته و به یک میزان پهن می کنیم.

سپس رویش آویشن پاشیده و در آخر پنیر پیتزا می پاشیم .

سپس کاناپس قارچ را در فر که از قبل گرم کرده ایم ،

به مدت ۲۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه ی فارنهایت قرار میدهیم تا بپزد

و پنیر پیتزای آن آب شده و طلایی رنگ شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن