Uncategorizedآشپزی گیاهی

طرز تهیه کوفته برای گیاهخواران

کوفته گیاهی غذایی مناسب گیاهخواران بدون گوشت خوشمزه ورژیمی

کوفته بدون گوشت

مواد لازم

عدس: یک پیمانه
نخود: یک لیوان
فلفل قرمز: یک عدد
آرد: دو قاشق غذاخوری
کربنات: یک قاشق غذاخوری
نعنا و آویشن: به اندازه لازم
فلفل گوشتی قرمز: به مقدار لازم
نمک: دو قاشق چای‌خوری
روغن: برای سرخ کردن


طرز تهیه

برای تهیه کوفتۀ بدون گوشت در ابتدا یک فنجان عدس را خوب می‌پزیم تا به‌صورت حل درآید. سپس نخودهای کامل پخته شده را توسط غذ‌اساز، هاون یا دست له می‌کنیم. حالا پوره‌های نخود را درون یک ظرف می‌ریزیم. یک عدد فلفل قرمز را که خرد کرده و تفت داده شده است، به پوره اضافه می‌کنیم. آرد را نیز روی مواد می‌ریزیم. برای حجم‌دادن کوفته‌ها کمی کربنات کلسیم به آن اضافه می‌کنیم. حالا نوبت به چاشنی‌های غذا می‌رسد. برای خوش‌طعم‌شدن کوفته‌ها کمی فلفل قرمز یا سیاه و آویشن به ترکیب داخل ظرف اضافه کنید. نعنا خشک هم بریزید. در آخر عدس‌های پخته‌شده را ریخته و مواد را کامل مخلوط کنید.

بعد از اینکه مواد خوب ترکیب شدند، درست‌کردن کوفتۀ بدون گوشت در اندازه‌های گردو را شروع کنید. بعد از اینکه همۀ کوفته‌ها را درست کردید، روی آن‌ها پودر سوخاری بریزید و همۀ قسمت‌های کوفتۀ بدون گوشت را به سوخاری آغشته کنید. حالا کوفته‌های ما آمادۀ سرخ‌شدن هستند. ظرف را (که ترجیحاً یک تابه باشد)، روی اجاق گاز گذاشته، داخل آن روغن بریزید و منتظر بمانید روغن داغ شود. حالا کوفته‌ها را داخل روغن بگذارید و اجازه دهید خوب سرخ شوند.

کوفتۀ بدون گوشت ما آماده است. می‌توانید آن را با انواع سبزیجات سرو کنید.


کوفته سیب زمینی

مواد لازم :

۲ قاشق غذا خوری پودر میگوی خشک (۳۰گرم)
۴ سیب زمینی متوسط که قبلا با نمک پخته شده است.
یک چهارم پیاز متوسط
اسپری روغن
یک بوته گشنیز
نمک و فلفل به مقدار لازم


طرز تهیه:

سیب زمینی پخته شده را خمیر مانند کنید،پیاز و نمک و فلفل و تمام مواد را با هم مخلوط کنید.با یک قاشق چای خوری،قطعات کوچکی از مواد بردارید و توپ هایی با قطر حدود ۵ سانتیمتر ایجاد کنید.در یک تابه،کمی روغن بریزید و وقتی که داغ شد،توپ ها را در آن بریزید .و اجازه دهید تا از هر طرف طلایی رنگ شوند.شما میتوانید این سیب زمینی ها را با سالاد صرف کنید.آنها خیلی سریع آماده میشوندو برای روزهای پر مشغله و یا تابستان ها که شما میخواهید چیز تازه ای داشته باشید به خوبی به کار میروند.شمامیتوانید آنها را گرم یا سرد بخورید، این توپ ها را با سس سالاد مصرف کنید اما به یاد داشته باشید که از ماست تهیه شده باشد.


کوفته سبزیجات

مواد لازم

سبزی شامل گشنیز، جعفری، شوید، ترخون، مرزه ۱کیلو

لپه ۲پیمانه
گوجه فرنگی ۶عدد
آرد نخودچی نصف پیمانه
نمک، فلفل قرمز، زردچوبه،زیره سیاه به مقدار لازم
روغن زیتون به مقدارلازم
آلو و گردو به مقدار لازم


طرز تهیه

لپه را از شب قبل خیس کنید و با کمی آب بپزید.برنج را نیز جداگانه پخته و به همراه لپه ها چرخ کنید، بعد سبزیها را که کاملا ریزخورد کرده اید به همراه آرد نخودچی و ادویه جات به لپه و برنج چرخ شده اضافه کنید و کاملا ورز دهید تا آماده شود.آنها را گلوله گلوله کرده و وسطشان را در صورت تمایل آلوچه یا مغز گردو بگذارید و در قابلمه ی مناسب قرار دهید.
حال گوجه و آب را مخلوط کرده و بگذارید خوب بجوشد تا به سسی نه چندان سفت تبدیل شود، این سس را روی کوفته ها بریزید و قابلمه را روی شعله ی ملایم بگذارید تا آرام آرام پخته شود و جا بیفتد .همراه روغن زیتون میل کنید.


کوفته با پوره نخودفرنگی

پوره نخود فرنگی همراه با کوفته مرغ، غذای خوشمزه ای است. می توانید به جای مرغ از گوشت قرمز و یا گوشت بوقلمون استفاده کنید.

مواد لازم پوره:

۳ عدد سیب زمینی پخته

۱ لیوان نخود فرنگی پخته

۲ حبه سیر

۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون

۳ ساقه نعناع تازه

۱ قاشق غذاخوری آب لیمو نمک، فلفل

مواد لازم جهت تهیه کوفته مرغ:

۱ عدد سینه مرغ

۲ عدد ران مرغ

۱ پیاز

۲ حبه سیر ۲

قاشق غذاخوری آرد سوخاری

یک سوم استکان جعفری خرد شده

دو قاشق چایخوری ادویه کاری

۱ قاشق مربا خوری پودر فلفل قرمز شیرین

مواد لازم رویه:

۷ الی ۸ ورق بیکن

۱ عدد پیاز

۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون نمک، فلفل

طرز تهیه 
:
تمامی مواد پوره نخود فرنگی را که شامل سیب زمینی، نخود فرنگی، سیر، نعناع، آبلیمو، روغن زیتون، نمک، فلفل است را در غذا ساز ریخته آنقدر مخلوط کنید تا پوره ای یکدست و کاملا نرم بدست آید.

پوره را به ظرف دیگری منتقل کرده، ظرف غذا ساز را شسته خشک کنید.

مواد کوفته را که شامل سینه مرغ، ران از استخوان جدا کرده مرغ، پیاز پوسته گرفته، سیر، آرد سوخاری، جعفری خرد شده، ادویه کاری، نمک و فلفل میشد را در غذا ساز ریخته آنقدر بزنید تا شبیه همان پوره شود نکته اساسی در تهیه کوفته مرغ زیاد مخلوط شدنش است(من همیشه در کوفته مرغ نصف قاشق مربا خوری پودر مغز هل، یک چهارم قاشق چایخوری فلفل یک پنجم قاشق مربا خوری دارچین، کمی زنجبیل تازه رنده شده، سیر، پیاز و روغن مایع به اندازه دو قاشق غذاخوری سر پر می ریزم شخصا از ادویه کاری استفاده نمیکنم چون بویش را در خوراک ها نمیپسندم و کوفته ها را همراه ماکارونی سرو میکنم طعمش خیلی خوب میشود)

به اندازه گروه از مخلوط مرغ برداشته در روغن داغ آفتاب گردان سرخ کنید.

٫سپس کوفته های سرخ شده را روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافه اش کشیده شود.

٫ پیاز را باریک بلند خرد کنید(ژولین) و در مخلوط روغن مایع و روغن زیتون سرخ کنید. وقتی طلایی شده به آن بیکن خرد شده افزوده تا طلایی شدن بیکن ها را به سرخ کردن ادامه دهید.

به مخلوط پیاز و بیکن نمک و فلفل افزوده ظرف را از روی حرارت بردارید.

ظرف مناسبی آماده کرده کف ظرف را با پوره بپوشانید. رویش کوفته ها را چیده روی کوفته ها از مخلوط پیاز و بیکن قرار دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن