آشپزی رژیمیآشپزی ملل

طرز تهیه کیمچی غذا چینی

کیمچی غذایی سالم ورژیمی که سیستم ایمنی بدن روتقویت میکنه

مواد لازم برای تهیه کیمچی
یک عدد کلم چینی
یک پیمانه پیازچه خلال شده
یک پیمانه ترب سفید خلال شده
یک پیمانه پودر فلفل چیلی
نصف پیمانه نمک
۲ حبه سیر رنده شده
یک قاشق مربا خوری زنجبیل رنده شده
یک پیمانه آب


طرز تهیه کیمچی
کلم چینی را از وسط به دو نیم تقسیم کرده و آن را با آب و بدون اینکه برگ‌هایش جدا شود بشویید.

لا‌به‌لای برگ‌های کلم نمک بپاشید و حدود سه ساعت در دمای محیط بگذارید تا کلمتان نرم شود و آب بیندازد. درون ظرفی آب، پودر چیلی، سیر، زنجبیل، پیازچه و ترب را کاملاَ مخلوط کنید. پس از سه ساعت که از نرم شدن کلم گذشت، آن را به آرامی آبکش کنید.

دستکش پوشیده و بدون اینکه برگ‏های کلم جدا شود لابه‌لای برگ‌هایش از موادی که آماده کردید بریزید. این مواد را در ظرف در بسته، دو روز در دمای محیط و سپس در یخچال نگهداری کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن