آشپزی رژیمیآشپزی سالم

چند نوع غذا رژیمی

غذا سالم سرشار از ویتامین برای کسانی که به اندام خود اهمیت میدهن

 سالاد الویه رژیمی

مواد لازم :
سینه مرغ آب پز…………………………….نصف یک عدد
تخم مرغ آب پز…………………………….. یک عدد
سیب زمینی آب پز ………………………..یک عدد متوسط
خیار شور……………………………………..۱۰۰ گرم
نخود فرنگی…………………………………۵ قاشق غذا خوری
ماست چکیده کم چرب…………………..۲ تا ۳ قاشق غذاخوری

روغن زیتون ………………………………. یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه………………………….کمی


طرز تهیه :

تخم مرغ و سیب زمینی آب پز را رنده کنید.

گوشت مرغ را نیز که از قبل با کمی نمک و پیاز آب پز کرده اید ریش ریش کنید.
نخود فرنگی را آب پز کنید.

خیار شور را هم رنده کنید و همراه نخود فرنگی به مخلوط بیفزایید.

در آخر ماست و فلفل و نمک و روغن زیتون را خوب به هم بزنید تا یکدست شود و به آن اضافه کنید و خوب به هم بزنید.

بهتر است پیش از صرف بگذارید الویه ۲۰ دقیقه بماند تا جا بیفتد.


 سیب زمینی تنوری با سس قارچ و مارچوبه
سیب زمینی تنوری با سس قارچ و مارچوبهسیب زمینی تنوری با سس قارچ و مارچوبه
مواد لازم:
سیب زمینی بزرگ………………..۲ عدد

نمک …………………………………. به میزان لازم

ریحان تازه خرد شده …………..یک مشت

نمک ………………………………..۱/۲ قاشق چای خوری

روغن زیتون ……………………. ۱ قاشق غذاخوری

برای سس قارچ :
قارچ ورقه ورقه شده ………….. ۲۰۰ گرم

روغن زیتون …………………….. ۱ قاشق غذاخوری

مارچوبه ……………………………. ۶عدد

عصاره سبزیجات …………………۱۰۰ میلی لیتر

نمک و فلفل………………………… به میزان لازم

شیر سویا …………………………..۴ قاشق غذاخوری

رزماری تازه ……………………….۱ قاشق چای خوری


طرز تهیه
فر را از قبل با درجه ۴۰۰ فارنهایت گرم کنید.

سیب زمینی ها را بشویید ولی پوست آن را نکنید و وقتی هنوز خیس است کمی نمک بر روی آن بپاشید. به مدت یک ساعت در فر گذاشته تا ترد و پخته شود.

اکنون سس قارچ را درست میکنیم.

مارچوبه ها را خرد کرده، با یک قاشق روغن زیتون و قارچ و کمی نمک در ماهیتابه ریخته و به مدت ۵-۶ دقیقه بپزید تا قارچ و مارچوبه نرم شده و آب آن خشک شود.

عصاره سبزیجات را اضافه کرده و به پختن ادامه دهید تا عصاره کاهش یابد، سپس شیر سویا و رزماری را اضافه کنید. بچشید و در صورت نیاز نمک و فلفل بزنید.

وقتی سیب زمینی ها آماده شدند، اجازه دهید خنک شوند. سپس آن ها را با دقت نصف کرده و بیشتر سیب زمینی پخته درون آن را بیرون آورید. اما مراقب باشید که پوست سیب زمینی تنوریتان نشکند.

سیب زمینی پخته را به همراه نمک و ریحان در ظرفی ریخته و له کنید. این مواد را در پوست سیب زمینی ها که مانند کاسه است بریزید، کمی روغن زیتون روی آن بپاشید و به مدت ۵ دقیقه در فر بگذارید تا طلایی شود.

در این زمان سس قارچ و مارچوبه را دوباره کمی گرم کنید.

در هنگام سرو سس قارچ را روی سیب زمینی تنوری ریخته و نوش جان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن