کیک و شیرینی

به صد یلدا الهی زنده باشی / انار وسیب وانگورخورده باشی اگریلدای دیگرمن نباشم، تو باشی وتو باشی

طرز تهیه رولت انار، شیرینی بینظیر شب یلدا .. پیشاپیش یلداتون مبارک...

مواد لازم

پودر چای انار ۳ قاشق سوپخوری
آب انار طبیعی ۳ قاشق سوپخوری
آرد سفید قنادی ۹۵ گرم
زرده تخم مرغ ۸ عدد
سفیده تخم مرغ ۶ عدد
شکر ۱۶۰ گرم
آرد ذرت ۲۵ گرم
روغن مایع ۵۰ میلی لیتر
وانیل مایع ۱/۴ قاشق چایخوری


طرز تهیه 

ابتدا آب انار را با پودر چای انار مخلوط میکنیم .چای انار را مثل بقیه چای ها در سوپر مارکت ها تهیه کنید و با میکسر پودرش کنید.

سفیده تخم مرغ را در ظرف مناسبی با دور تند همزن برقی آنقدر میزنیم تا سفیده پف کند و وقتی ظرف را وارانه کردیم از ظرف بیرون نریزد.در حین هم زدن سفیده تخم مرغ، ۶۰ گرم از شکر را در چندین مرحله قاشق به قاشق به آن اضافه میکنیم.

بعد زرده تخم مرغ و ۱۰۰ گرم از شکر را با هم مخلوط میکنیم و با همزن برقی هم میزنیم در فاصله هم زدن تخم مرغ ها وانیل مایع را هم اضافه کنید انقدر زرده ها را هم میزنیم تا سفید رنگ شود.بعد سفیده و زرده را باهم مخلوط میکنیم و کمی هم میزنیم . آرد ذرت و آرد سفید الک شده را با هم مخلوط می کنیم و در این قسمت در چند مرحله به تخم مرغ ها اضافه میکنیم و هم میزنیم. در حین اینکه آرد به خرد تخم مرغ ها می رود چای و آب انار مخلوط شده را اضافه میکنیم و هم می زنیم . روغن را هم در دو مرحله از کنار ظرف اضافه میکنیم و هم می زنیم.

مایه رولت آماده شده را در یک سینی به ابعاد ۳۰ در ۴۰ که با کاغذ روغنی پوشاندیم می ریزیم . دقت کنید کاغذ روغنی از سطح دیواره سینی بالاتر باشد . و بعد از ریختن تمام مایه کیک با زدن چند ضربه کف سینی به زمین هوای داخل مایه کیک را خارج میکنیم. مایه کیک را به مدت ۸ تا ۱۰دقیقه با بالاترین درجه حرارت فر می پزیم. بعد از اینکه کیک رولت را از فر خارج کردیم یک سینی بزرگتر از اندازه سینی فر روی آن قرار می دهیم و به مدت ۱۰ دقیقیه منتظر می مانیم تا رولت ولرم شود. بعد سینی را برمیگردانیم تا قطرات جمع شده آب روی کیک تبخیر شود. کیک آماده شده با فشار انگشت دست مثل فنر جمع میشود و برمیگردد.

یک تکه کاغذ روغنی بزرگ را بر روی یک سطح صاف پهن می کنیم و کمی روی آن پودر قند می پاشیم. کیک را بر روی کاغذ برمیگردانیم و دور تا دور کیک را که کمی سفت شده می بریم تا یک کیک مستطیلی شکل صاف و یک دستی داشته باشیم.

کیک را با کمک کاغذ روغنی رول میکنیم و به مدت دو دقیقه با دست آن را نگه میداریم و بعد مجددا کیک را باز می کنیم.

بعد از اینکه کیک اسفنجی کاملا خنک شد خامه ی فرم گرفته شده را روی سطح آن می مالیم طوری که از هر دو طرف که یک سانت خالی باشد. سعی کنید سطح خامه در همه جا یکسان باشد.

حال کیک را رول کنید و به اندازه های دلخواه برش بزنید.

برای تزیین رولت می توانید از پودر قند، دانه های انار و یا ژله های مکعبی استفاده کنید

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید