دسر

طرز تهیه چند نوع دسر شب یلدا

انواع دسر مناسب شام یلدا بسیار زیبا وخوشمزه دسر یاقوتی و پودینگ هندوانه وشیرینی بادامی هندوانه

دسر یاقوتی مخصوص شب یلدا

مواد لازم :

ژله آلوورا یک بسته
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
ژله انار یک بسته
انار دون شده یک عدد


طرز تهیه :

ابتدا ژله آلوورا رو با یک و نیم پیمانه آبجوش هم می زنیم تا کاملا حل بشه .دونه های انار رو در قالب مورد نظر می ریزیم.

نصف ژله آلوورا رو به آرامی و با قاشق در قالب می ریزیم . بعد در یخچال قرار می دیم تا ببنده .

۵۰ گرم خامه رو با ویسک می زنیم .

بعد با قاشق و کم کم نصف دیگه ژله آلوورا رو داخل خامه می ریزیم .

بعد از بسته شدن لایه اول روی اون می ریزیم و در یخچال قرار می دیم تا ببنده .

بعد ژله انار رو با یک و نیم پیمانه آبجوش مجددا هم می زنیم .

همانند لایه دوم ۵۰ گرم خامه رو هم می زنیم و سپس با قاشق آروم آروم ژله انار رو داخلش می ریزیم و هم می زنیم .

سپس روی لایه دوم می ریزیم .

بعد از اینکه دسر کامل بست ، دور دسر رو با چاقو از قالب جدا کرده و قالب رو داخل آب گرم قرار می دیم و در سینی برمی گردونیم .

به اندازه های مورد نظر برش می دهیم


پودینگ هندوانه

مواد لازم:

هندوانه متوسط یک عدد

شکر یک چهارم پیمانه

نشاسته ذرت یک چهارم پیمانه

آب پرتقال ۱ قاشق سوپخوری

دارچین ۱ پنس

خلال پسته برای تزئین

شکلات به مقدار لازم


طرز تهیه:

ابتدا هندوانه رو تکه کرده و درون مخلوط کن میریزیم …

سپس اون رو از صافی رد میکنیم تا حدود ۲ پیمانه (۵۰۰ میلی لیتر ) آب بده.

آب هندوانه ,شکر و نشاسته رو داخل ظرفی میریزم و هم میزنیم تا نشاسته کاملا حل شه.

مخلوط به دست آمده رو روی حرارت زیاد قرار میدیم و به طور مداوم هم میزنیم.

اجازه بدین کمی بجوشه و غلیظ شه تا پودینگ به رنگ قرمز روشن دربیاد.

آب پرتقال و دارچین رو اضافه کنید…

و پودینگ رو داخل ظروف سرو بریزین و اجازه بدین از داغی بیفته و حدود ۱ تا دو ساعت داخل یخچال بذارین تا خنک شه..

شکلات رو آب کنید و داخل یه کیسه فریزر بریزین و نوکش رو با قیچی بچینید و روی پودینگ کمی شکلات بریزین و روش رو با خلال پسته تزئین کنید..


شیرینی بادامی هندوانه دسر شب یلدا

مواد لازم

۵۰ گرم بادام

۵۰ گرم پودر قند

یک قاشق چایخوری عسل


طرز تهیه

بادام را داخل آب جوش بریزید درب ظرف را بگذارید بعد از ۱۵ دقیقه پوست بادام ها را بگیرید.

سپس آسیاب کنید تا نرم و خمیری شود. بعد ۵۰ گرم پودر قند اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. به مواد یک قاشق چایخوری عسل اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

اگر خمیر بادام خوب چسبندگی نداشت به صورت قطره ای گلاب اضافه کنید تا خمیر منسجم و یکدست شود.

مقداری رنگ خوراکی سبز به خمیر بادام اضافه و مخلوط کنید به اندازه گردو از خمیر بردارید و گرد کنید و با قلمو چند خط زیگزاک به رنگ سبز تیره دور آن بکشید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید