مواد لازم :
فیله ماهی: ۵۰۰ گرم
سرکه سفید: ۲ قاشق چای خوری
نمک: به مقدار لازم
ماءالشعیر: ۳۰۰ میلی لیتر
عسل: ۱ قاشق سوپ خوری
آرد برنج (الک شده): ۲۰۰ گرم
روغن مایع: به مقدار لازم
سیب زمینی (خلالی خردشده): ۷۰۰ گرم
طرز تهیه :
در ظرفی، فیله های ماهی را با سرکه و یک قاشق چای خوری نمک مخلوط کرده، روی ظرف را با سلفون بپوشانید و به مدت ۱۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا ماهی کاملاً مزه دار شود؛
در این فاصله، ماءالشعیر و عسل را در ظرفی ریخته و با یکدیگر مخلوط کنید؛
فیله های ماهی مزه دارشده را در آرد برنج غلتانده، به مخلوط ماءالشعیر آغشته کرده و سپس در آرد برنج بغلتانید، در قابلمه ای کوچک، حاوی روغن داغِ فراوان سرخ کنید (روغن جوش)، فیله ها را روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن ها گرفته شود؛
سیب زمینی ها را به مدت پنج دقیقه در ظرف شیشه ای حاوی آب و یخ به صورت درباز بریزید، سپس آن ها را آبکش کرده و به مدت ۳ دقیقه، در قابلمه ای حاوی آبِ جوش و نمک روی حرارت ملایم قرار دهید تا بافتِ سطح خارجی آن ها کمی شکسته شود؛
پس از این مدت، سیب زمینی ها را آبکش کرده، در ظرفی حاوی آب و یخ ریخته مجدد آبکش کنید؛
پس از این مدت، سیب زمینی ها را به مدت پنج دقیقه در قابلمه ای کوچک، حاوی روغن داغِ فراوان سرخ کنید و سپس آن ها را آبکش کرده و روی حوله کاغذی بریزید تا روغن اضافی آن ها کاملاً گرفته شود. ماهی و سیب زمینی سرخ شده را در ظرف موردنظر ریخته و سرو کنید.
مواد لازم برای سس تارتار:
سس مایونز ۲ قاشق غذاخوری
خردل ۱ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش تازه ۱ قاشق غذاخوری
شوید خشک یا تازه ۱ قاشق غذاخوری
خیارشور ۲ عدد متوسط
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه سس تارتار:
خیارشور ها را به صورت ریز رنده کنید
سس مایونز، سس خردل، آب لیمو ترش تازه و خیارشور و نمک و فلفل و شوید رو در ظرفی بریزید و خوب مخلوط کنید.
خیارشورها را به مواد مخلوط شده اضافه کنید