۱. اسپاگتی خامه و قارچ با سس سیر
مواد لازم:
۲۲۷ گرم پاستا
۴ قاشق غذاخوری کره
۴۵۳ گرم قارچ تازه و خردشده
۲ قاشق غذاخوری آرد (یا آرد گندم)
۱ قاشق غذاخوری سبزیهای خشک و معطر
۱.۵ فنجان شیر پرچرب
نمک و فلفل به میزان کافی
۳ قاشق غذاخوری روغنزیتون
¼ پیمانه آب، آبِ گوشت، شیر یا خامه (بهدلخواه)
¼ پیمانه جعفری تازه
طرز تهیه:
پاستا: اول بپزید. آن را کنار بگذرید و برای اینکه به هم نچسبد، اندکی روغن بریزید.
قارچ: دو قاشق از کره را روی حرارت ملایم آب کنید. یک حبه سیر اضافه کرده و یک دقیقه سرخکنید. قارچها را اضافه کرده و ۵ تا ۱۰ دقیقه تفت دهید تا نرم و طلایی شوند. از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
سس: دو قاشق کره باقیمانده را در ماهیتابه بریزید و با حرارت ملایم آب کنید. باقیمانده سیر را اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی شود. آرد و سبزیجات معطر را اضافه کنید. نزدیک به یک دقیقه هم بزنید تا طعم آرد عوض شود. بهآرامی شیر را اضافه کنید و مرتب هم بزنید. بگذارید مخلوط بهآرامی بجوشد و غلیظ شود. سپس نمک و فلفل را اضافه کنید.
مخلوط کردن: پاستا، سس و قارچها را باهم مخلوطکنید. روغنزیتون و شیر یا خامه (بهدلخواه) را به مخلوط اضافه کنید. درست .
قبل از سرو کردن غذا، جعفری تازه را روی غذا بریزید
۲. فریتاتا با ژامبون و ذرت
مواد لازم:
¼ فنجان (۶۰ میلیلیتر) شیر
۱۴۰ گرم پنیر سوئیسی
نمک و فلفل تازه آسیاب شده
۱ قاشق غذاخوری روغنزیتون
۱۴۰ گرم ژامبون تکه شده
۲۲۵ گرم ذرت
۵ عدد پیازچه خردشده
۸ عدد تخم مرغ و یک عدد فلفل هالاپینو
طرز تهیه:
فر را از قبل گرم کنید. در کاسهای بزرگ شیر و تخممرغ را آنقدر هم بزنید تا بهخوبی باهم ترکیب شوند. نیمی از پنیر و نمک و فلفل را اضافه کنید و ترکیب را کنار بگذارید.
. در ظرفی مناسب فر، روغن ریخته و آن را داغ کنید. ژامبون را در روغن سرخکنید تا قهوهای شود، اما مراقب باشید خشک نشود. سپس همه ژامبونها بهجز یک قاشق غذاخوری آن را از ظرف بردارید.
ذرت، پیازچه و فلفل هالاپینو را اضافه کنید و حدود ۴ دقیقه هم بزنید. با نمک و فلفل به ترکیب طعم دهید.
. پوره تخممرغ را داخل تابه بریزید و حدود ۲ دقیقه بپزید و دائم آن را هم بزنید. باقیماندهی پنیر، مخلوط ژامبون و چند برش از فلفل هالاپینو را روی آن بریزید.
ظرف را به مدت چند دقیقه در فر قرار دهید تا سطح مواد کاملاً طلاییرنگ شوند. سپس تا غذا را داغ سرو کنید.
۴. مرغ خامهای با لیمو و سیر
مواد لازم:
۴ عدد فیله مرغ
نمک و فلفل
¼ فنجان خامه غلیظ
۱ فنجان آب مرغ
۲ قاشق غذاخوری آبلیمو
۱ قاشق غذاخوری سیر خردشده
½ قاشق چایخوری دانههای فلفل قرمز
۱ قاشق غذاخوری روغنزینون
۱/۳ فنجان موسیر یا پیاز قرمز خردشده
¼ فنجان خامه غلیظ
۲ قاشق غذاخوری کره
۲ قاشق غذاخوری ریحان یا جعفری خردشده
طرز تهیه:
. فیلههای مرغ را بکوبید تا ضخامتی حدود ۱.۵ سانتیمتر پیدا کنند. به هر دو طرف فیلهها نمک و فلفل بپاشید.
. در کاسهای کوچک آب مرغ، آبلیمو، سیر و تکههای فلفل قرمز را مخلوطکنید.
. فر را با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم کنید.
. روغنزیتون را در تابهای بزرگ و مناسب فر بریزید و روی دمای ملایم گرم کنید. فیلهها را اضافه کرده و هر دو طرف را به سرخکنید تا طلایی شوند. احتیاجی نیست مرغها کامل بپزند. آنها را از تابه بردارید.
. شعله را در درجه متوسط قرار دهید و موسیر (یا پیاز) را به همراه آب مرغ درون تابه بریزید. مواد را خوب هم بزنید تا چیزی به ته ظرف نچسبد. اندکی شعله را بیشتر کنید تا سس غلیظ شود و حدود ۱/۳ فنجان از آن باقی بماند.
. زمانی که سس غلیظ شد، از روی حرارت بردارید و کره را اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا آب شود. سپس خامه غلیظ را اضافه کنید و هم بزنید. اکنون حدود ۳۰ ثانیه ظرف را روی حرارت بگذارید. اجازه ندهید بجوشد. باز هم از روی حرارت بردارید و فیلهها را داخل سس بیندازید. ظرف را به مدت ۵ الی ۸ دقیقه در فر قرار دهید تا مرغ کامل پخته شود. غذا را با ریحان و جعفری خردشده یا لیمو برش داده شده تزیین کنید.