آش و سوپ

طرز تهیه آش ماشاب غذای محلی استان قم

آشی سنتی خوشمزه و مغذی بسیار خوشمزه با گوشت وگردن گوسفند

مواد لازم ماشاب
گوشت ران یا گردن گوسفند با قلم پخته و ریش شده ۲۰۰ گرم
ماش یک و نیم پیمانه
لوبیا چشم‌ بلبلی نصف پیمانه
برنج نصف پیمانه
گندم نصف پیمانه
سیب‌ زمینی نگینی خردشده یک عدد
کدو حلوایی نگینی خردشده یک پیمانه
عدس یک پیمانه
پیاز سرخ شده سه عدد
زردچوبه، نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
آب گوشت به میزان لازم
کشک و نعنا به میزان لازم


طرز تهیه ماشاب

برای تهیه ماشاب خوشمزه ابتدا باید ماش، لوبیا چشم‌ بلبلی، عدس، برنج و گندم را بشورید سپس آن ها را داخل قابلمه ای بریزید. پیاز سرخ شده را به همراه زردچوبه و کمی نمک و فلفل داخل قابلمه ای بریزید و به میزان کافی آب داخل قابلمه بریزید. حرارت را زیاد کنید تا آب به جوش بیاد و مواد پخته شوند. در اواسط پخت مواد کدو حلوایی و سیب زمینی و آب گوشت را به مواد اضافه کنید. حرارت را ملایم کنید تا آش جا بیفتد.

یکی از نشانه های جا افتادن این آش این است که پوست ماش به روی آش می آیند. ابتدا قابلمه‌ای را از آب پر کرده، ماش، لوبیا چشم‌بلبلی، عدس، برنج و گندم را شسته، به همراه نصف پیاز سرخ‌شده و زردچوبه به آن اضافه کنید. هنگامی که آش جا افتاد و خواستید سرو کنید نصفی از گوشت ریش ریش شده را داخل قابلمه بریزید و هم بزنید. نیمی دیگر از گوشت را به همراه کشک و نعنا داغ برای تزیین روی ظرف استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید