استریچ برگر
مواد لازم :
۴۰۰گرم گوشت شترمرغ
۲قاشق غذاخوری پیاز خرد شده
۱عدد سیر خرد شده
۱قاشق چایخوری روغن زیتون
۱قاشق چایخوری نمک
نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
طرز تهیه :
پیاز را در روغن زیتون کمی سرخ می کنیم تا قهو ای شود سپس با دیگر محتویات ترکیب کرده و به صورت کلوچه گوشت در می آوریم البته گوشت را قبلأ کباب کرده ایم این کلوچه را برای مدت ۵ دقیقه حرارت می دهیم و سپس آماده سرو می باشد.
استریچ میت برگر
مواد لازم :
۵۰۰ گرم گوشت شترمرغ چرخ کرده
نصف پیمانه جو پودر شده
۱عدد پیاز
۳ دسته کوچک جعفری خرد شده
به مقدار لازم فلفل و نمک
طرز تهیه :
گوشت را با جو وپیاز مخلوط کرده سپس جعفری و فلفل و نمک را به آن اضافه می کنیم و برای مدت ۲ ساعت ی گذاریم در یخچال تا محکم شود و خود را ببندد سپس آن را به صورت گرد در آورده و برای درست کردن برگر پهن می کنیم و بعد آن را برای مدت ۲ دقیقه در ماکروفر قرار می دهیم سپس آن را بروی نان سوخاری داغ می کشیم و بعد روی آن را با مواد مورد علاقه تان مثل کاهو ، گوجه فرنگی ، چغندر ،خیار ،پیاز ،تخم مرغ پخته و سس می پوشانیم و این غذا برای ۶ نفر سرو می شود.
استیک شترمرغ
مواد لازم :
گوشت شترمرغ ۲۰۰ گرم
سس مایونز ۲ قاشق غذاخوری
نمک نصف قاشق چاخوری
سیر نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه :
گوشت را قبلأ کباب می کنیم سپس روی آن را کاملأ با سس می پوشانیم روی آن پدر سیر ، نمک و فلفل می ریزیم سپس ۴ دقیقه هر دو طرف آن را کباب می کنیم و در دمای F 150درجه قرار می دهیم زمانی که آب آن کشیده شد استیک ما آماده است
استیر فرای آستیریچ
مواد لازم :
گوشت شترمرغ ریزریز شده ۴۰۰ گرم
سیر خرد شده ۱بوته
فلفل دانه دار قرمز ۱عدد
فلفل دانه دار سبز ۱عدد
نمک ۲/۱ قاشق چایخوری
آب آلبالو ۲ قاشق غذاخوری
زیره سبز ۱ قاشق چایخوری
کنجد ۱ قاشق چایخوری
روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
پیاز کوچک خرد شده ۱ عدد
گوجه خیلی ریز ۱۲ عدد
طرز تهیه :
گوشت آب آلبالو، زیره، سیرو نمک را در ظرفی با هم مخلوط می کنیم و آن را برای مدت ۴-۳ دقیقه آن را در دمای بالا حرارت می دهیم سپس بقیه محتویات را به آن اضافه می کنیم ودوباره به مدت ۴-۳ آن را می جوشانیم. سپس آن را با رنج سرو می کنیم .
ریوروود استریچ فیلت
مواد لازم :
استیک شترمرغ ادویه زده با نمک و فلفل ۲ عدد
پودر سیر نصف قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۱ قاشق
پیاز خرد شده ۱عدد
قارچ بزرگ خرد شده ۳عدد
گشنیز نصف قاشق چایخوری
پودر فلفل نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه :
ابتدا روغن را در ماهی تابه گرم کنید سپس پیاز ، سیر و قارچ را به آن اضافه کرده و هم بزنید و روی شعله کم سرخ کنید استیک ادویه زده شده را کباب کرده با سس و مواد تهیه شده بالا روی آن را بپوشانید و با برنج سرو کنید
تا برگر با گوشت شترمرغ
مواد لازم :
گوشت شترمرغ ۲۰۰ گرم
سیر ریز شده ۲عدد
نعناع خشک شده ۲قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه :
گوشت را در ظرف ریخته سیر و نعناع را به آن اضافه می کنم پس از آن ،نمک و فلفل را با آن مخلوط کرده و به مدت ۲ دقیقه هر دو طرف آن را کباب می کنیم تا کمی آب آن گرفته شود سپس آن را با روغن به مدت کمی در ماهی تابه حرارت می دهیم.