مواد لازم برای تهیه کلوچه سیب زمینی
سیب زمینی ۲۲۵ گرم
روغن مایع ۲ قاشق سوپ خوری
پیاز خرد شده ۲ عدد
تخم گشنیز خرد شده ۱ قاشق چای خوری
پودر زیره ۱ قاشق چای خوری
گرام ماسالا (ادویه هندی) ۱ قاشق چای خوری
نخود سبز پخته ۱۱۵ گرم
نعنای خرد شده ۱ قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
مواد لازم برای تهیه خمیر
روغن زیتون ۱ قاشق سوپ خوری
تخم مرغ ۱ عدد
ماست ۱۵۰ میلی لیتر (۱ سوم پیمانه)
کره آب شده ۸ قاشق سوپ خوری
آرد ۲۷۵ گرم
بکینگ پودر نصف قاشق چای خوری
پاپریکا ۲ قاشق چای خوری
نمک ۱ قاشق چای خوری
دستور پخت کلوچه سیب زمینی
ابتدا سیب زمینی ها را در آب جوش بریزید و به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بپزید تا نرم شود. صبر کنید تا سیب زمینی ها خنک شود، سپس پوست آنها را بکنید و به شکل مکعب های ۱ سانتی متری خرد کنید.
روغن را روی تابه بریزید و روی اجاق بگذارید تا داغ شود. سپس پیاز را در آن بریزید و تفت دهید تا نرم شود. سیب زمینی ها را در آن بریزید و سرخ کنید. حالا ادویه ها را در آن بریزید و چند ثانیه تفت دهید.
تابه را از روی شعله بردارید و نخود، نعنا، نمک و فلفل را به آن بیفزایید و صبر کنید تا مخلوط به دست آمده خنک شود.
حالا هر بار گلوله ای از خمیر بردارید و روی هر یک از آنها دو قاشق چایخوری از مواد میانی بگذارید. سپس خمیر را تا کنید تا به شکل نیم دایره در بیاید و دو لبه خمیر را خوب به هم بچسبانبد و روی کاغذ روغنی قرار دهید.
اکنون روی آنها تخم مرغ بمالید و در فر گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد، در حدود ۲۰ دقیقه بپزید تا برشته و طلایی شود.
حال کلوچه خوشمزه شما آماده سرو