مواد لازم برای اسنک رژیمی
نان تست :یک عدد
گل کلم :نصف لیوان
قارچ :نصف لیوان
گوجه فرنگی :یک عدد
فلفل دلمه ای :یک نصفه
پیاز سرخ شده :نصف قاشق
سس فرانسوی :یک قاشق غذاخوری
پنیر ورقه ای :۲ برش
نمک، فلفل سیاه، آویشن و پودر کاری :به مقدار لازم
آب لیمو ترش :نصف یک عدد
روغن و کره :به مقدار لازم
طرز تهیه
گل کلم را چند دقیقه بخارپز یا آبپز می کنیم به حدی که کاملا نرم نشود.
قارچ ها را اسلایس کرده و در روغن و کره ی داغ به همراه کمی نمک و آبلیمو و پودر کاری تفت می دهیم.
فلفل دلمه ای اسلایس شده و پیاز داغ را اضافه می کنیم. گل کلم را اضافه می کنیم و تفت می دهیم. گوجه فرنگی ها را خرد کرده و به همراه ادویه ها اضافه می کنیم و تفت مختصری می دهیم. شعله را خاموش کرده و سس را افزوده و کاملا مخلوط می کنیم.
صفحات گریل ساندویچ ساز را با کره چرب کرده و دستگاه را روشن می کنیم تا داغ شود.
نان همبرگری را از وسط کامل برش می دهیم، کمی از خمیرش را خارج می کنیم. یک ورقه پنیر گذاشته و از مواد رویش می ریزیم و دوباره یک ورقه پنیر و برش بعدیِ نان. سپس در دستگاه گریل می گذاریم و درب دستگاه را می بندیم تا آماده شود.
برای سرو، آن را به چهار قسمت مثلثی تقسیم و میل می کنیم