آشپزی مللدستور غذایی کاربران

طرز تهیه بورک گوشت ارسالی کاربران

پخت بورک گوشت در فریا سرخ شده یکی از غذاهای معروف و پرطرفدار کشور ترکیه

مواد لازم 

گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم

سویا ۱۰۰ گرم

پیاز ۱ عدد

قارچ ۱۰۰ گرم

رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری

خمیر یوفکا به مقدار کافی

آب لیمو ترش ۱ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

آویشن  به مقدار کافی

روغن و زردچوبه به مقدار کافی


طرز تهیه

ابتداد گوشت و سویا را با پیاز خورد شده تفت میدهم.سپس  فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم و بعد رب اضافه کرده  یک تف داده مقدار کمی آب در گوشت بریزید در قابلمه را گذاشته تا کمی پخته شود وقتی آبش تبخیرشد کمی نمک و پودر آویشن را اضافه کنید

حالا قارچ را بصورت ورقه ای یا نگینی خرد می کنیم. جداگانه قارچ ها را به همراه مقدار کمی روغن مایع در یک تابه مناسب کمی تفت می دهیم. حالا آب لیمو ترش را اضافه می کنیم تا قارچ ها سیاه نشوند.

پس از اینکه آب قارچ ها تبیخر شد و به خوبی سرخ شدند آنها را از تابه خارج می کنیم و به مایع گوشت اضافه کرده

حالا مایع داخل بورک آماده است خمیر یوفکا،را روی یک تخته باز می کنیم  یک قاشق از مایه گوشت داخل خمیر می ریزیم.مدل ریختن مایع وپیچیدن خمیر در تصور مشخص شده

خمیر را به صورت لوله ای می پیچیم. در آخر لبه های خمیر را با قلمو کمی خیس می کنیم تا خمیر باز نشود. به همین ترتیب تمام بورک ها را می پیچیدم،من سرخ کردم اگر دوست دارید کم چرب بشه  کف سینی فر را با روغن چرب می کنیم و بورک ها را داخل سی نی فر می چینیم.

یا به جای چرب کردن سینی فر از کاغذ روغنی هم استفاده کنید. روی خمیر را رومال کنید ..
فر را باید از ۱۵ دقیقه قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنیم تا گرم شود، سپس سینی فر را به مدت ۲۰ دقیقه درون فر قرار می دهیم ت بورک ها اماده شوند.

پس از اینکه بورک ها آماده شدند دو دقیقه گریل را روشن می کنیم تا روی بورک ها طلایی شود. در صورتی که فر ندارید می توانید بورک ها را روی اجاق گاز درون روغن سرخ کنید که در این صورت نیازی به رومال هم ندارید.







دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید