مواد لازم
پیاز (خلالی خردشده) ۱عدد (۱۵۰ گرم)
سیر (خرد شده) ۱ حبه (۵ گرم)
روغن مایع (مخصوص سرخکردن) به مقدار لازم
گوشت گوساله (خورشی خرد شده) ۴۰۰ گرم
فلفل سیاه و نمک (پودرشده) به مقدار لازم
زردچوبه ۲/۱ قاشق چای خوری (۵/۱ گرم)
لوبیاسبز (در اندازه های سه سانتیمتری برش داده شده) ۴۰۰ گرم
سیبزمینی (حلقهای خردشده) ۴ عدد (۶۸۰ گرم)
هویج (حلقهای خردشده) ۴عدد (۳۰۰ گرم)
رب گوجهفرنگی ۲ قاشق سوپ خوری (۳۰ گرم)
زعفران (ساییده وحلشده در آبجوش) ۱قاشق سوپخوری (۱۵ میلیلیتر)
آب لیمو ۲ قاشق سوپخوری
طرز تهیه
۱. در قابلمهای مناسب، پیاز و سیر را در مقداری روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شود، سپس گوشت را به آن افزوده و کمی تفت دهید؛
۲. فلفل و زردچوبه را به گوشت بیفزایید و کمی دیگر تفت دهید. سه پیمانه آب به آن اضافه کنید و اجازه دهید گوشت به مدت دو ساعت و ۳۰ دقیقه روی حرارت بماند تا پخته شود؛
۳. یک ساعت پس از زمانِ پختِ گوشت، لوبیا سبز را به آن اضافه کنید و بگذارید بماند تا گوشت و لوبیا کاملاً پخته شوند؛
۴. در ۳۰ دقیقه آخر پخت خوراک، سیب زمینی و در ۲۰ دقیقه آخر هویج را به آن اضافه کنید؛
۵. رب گوجهفرنگی را در تابهای حاوی یک قاشق سوپخوری روغن تفت دهید تا تغییر رنگ دهد و خوش رنگ شود، سپس در ۱۵ دقیقه آخرِ پختِ خوراک به آن اضافه کنید و بگذارید کاملاً جا بیفتد؛
۶. در اواخر پخت، نمک و زعفران را به خوراک بیفزایید و بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت بماند. پس از این مدت، از روی حرارت بردارید و آب لیمو را به آن اضافه کنید و در ظرف مورد نظر بریزید و سرو کنید.
نکته:
هر چه مواد تازه تر باشند، روند پختِ خوراک کوتاه تر میشود.
در هنگام طبخِ خوراک، آن را هم نزنید تا از له شدن هویج و سیب زمینی جلوگیری شود.