آشپزی سالمآشپزی ملل

طرز تهیه تاکو استیک باسبزیجات

غذایی تند و مکزیکی که با نان ترتیلا سرو میشه

مواد لازم

• ۴۵۰ گرم استیک لخم و بدون استخوان

• دو قاشق غذاخوری مرزنجوش تازه خرد شده یا دو قاشق چایخوری پودر آویشن

• یک قاشق غذاخوری پودر چیلی

• دو قاشق چایخوری پودر سیر

• ¼ قاشق چایخوری نمک

• ¼ قاشق چایخوری فلفل هندی

• یک قاشق غذاخوری روغن زیتون

• ۱۲ عدد نان تورتیلا

• دو عدد گوجه‌فرنگی خرد شده

• یک عدد پیاز خرد شده

• ۴ عدد پیازچه با برگ

• نصف پیمانه گشنیز تازه خرد شده

• ۲۲۵ گرم پنیر مونتری رنده شده

• قاچ‌های لیموترش برای تزئین


طرز تهیه

۱. چربی‌های اضافه گوشت را از آنها جدا کنید. آنها را درون بشقاب گود بزرگی قرار دهید. در یک کاسه، مزرنجوش، پودر چیلی، پودر سیر، نمک، فلفل هندی و روغن را با یکدیگر مخلوط کنید. سپس آن را روی دو طرف استیک‌ها بمالید. روی آنها را بپوشانید و به مدت ۲ تا ۴ ساعت در یخچال قرار دهید.

۲. برای کباب کردن، استیک‌ها را روی توری کباب‌پز بچینید و شعله آن را متوسط کنید و به مدت ۱۴ تا ۱۸ دقیقه بپزید تا نیم‌پز یا ۱۸ تا ۲۲ دقیقه تا کاملا مغزپخت بشود. بهتر است برای پخت بهتر، در کباب‌پز را ببندید.

۳. در حالی که بیف در حال پختن است، تورتیلاها را درون فویل بپیچید. آنها را به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت ملایم گریل کنید تا پخته و نرم شوند.

۴. استیک‌ها را از عرض برش دهید. روی نان تورتیلا یک لایه گوت، گوجه‌فرنگی، پیاز خرد شده، تربچه و گشنیز قرار دهید. در آخر پنیر رنده شده اضافه کنید و گرم سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید