رولت موز
مواد لازم
آرد ۱۲۰گرم
تخم مرغ ۴عدد
شکر ۱۰۰گرم
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
بکینگ پودر یک دوم قاشق چایخوری
آب جوش یک قاشق سوپخوری
رنگ غذا به مقدار لازم
موز به مقدار لازم
خامه فرم گرفته به مقدار لازم
طرز تهیه
۴ عدد تخم مرغها و شکر در کاسه ریخته و با دور متوسط همزن مقداری میزنیم تا از حالت لختگی دربیاد.
بعد وانیل را اضافه کرده و با دور متوسط به مدت ۱۰ تا ۱۵دقیقه هم می زنیم تا کاملا پف کنه و حجمش هم دو برابر بشه.
حالا آب جوش را اضافه و دوباره یه مقدار کمی با همزن میزنیم تا با هم مخلوط بشه. بعد رنگ خوراکی را اضافه می کنیم.
همزن را کنار میذاریم و آرد را کم کم با الک روی مواد میریزیم و بعد شروع میکنیم به مخلوط کردن البته با لیسک و به صورت دورانی .
سینی فر سایز ۳۰*۲۰ را قبل از شروع کار مقداری چرب میکنیم تا کاغذ روغنی به سینی بچسبه.
حالا مایه رولت را در همه جای سینی به طور یکنواخت پهن کرده و به کمک پالت صاف می کنیم. (نباید یک جا نازک و یک جای دیگه پهن باشه).
بعد در طبقه وسط فر با حرارت دویست درجه سانتی گراد پانزده دقیقه قرار میدیم.
بهتره که هر از گاهی هم سر بزنید تا روی رولت خشک نشه چون بعد دیگه نمیتونید رولش کنید.
نشون دهنده پخت کامل رولت هم اینه که وقتی روشو با انگشت لمس میکنیم جاش نمونه.
بعد از اینکه از فر خارج کردیم و حالا یک سینی دیگه روش برمیگردونیم تا زمانیکه خوب خنک بشه. اینکار باعث میشه که در اون فضا رولت مرطوب بمونه و خشک نشه. .
بعد از اینکه کاملا خنک شد نان رولت را از سینی خارج می کنیم و روی یک کاغذ روغنی قرار میدیم.
کاغذ روی رولت را جدا و دوباره رولش میکنیم و به مدت ۱ساعت در یخچال قرار میدیم.
حالا بعد از یکساعت رول را باز میکنیم و روشو خامه فرم گرفته میمالیم حدود نیم تا یک سانت البته باز بستگی به خودتون داره بعد موز را روی خامه قرار میدیم.
موز را دو تا برش بدین که موقع برش شکل کج موز رولت را کج نکنه، دوباره رولش میکنیم.(هم متونیم از عرض رول کنیم و هم از طول)
رولت موز را دو تا سه ساعت بزارید یخچال تا خودش را بگیره. بعد به شکل دلخواه تزیین و سرو کنید.
رولت خامه ای
مواد لازم:
تخم مرغ ۶ عدد
خامه ۲۰۰ گرم
شکر ۱۰۰ گرم
آب جوش۱ فنجان
آرد سفید ۱۵۰ گرم
طرز تهیه :
ابتدا باید یک ظرف مناسب انتخاب کنید. در این ظرف آب جوش بریزید. در مرحله بعدی آرد و شکر را اضافه کنید به آب جوش و خوب مخلوط کنید. سپس زرده های تخم مرغ را به مخلوط اضافه کنید باز هم خوب مخلوط کنید. سفیده های تخم مرغ را در یک ظرف جدا با همزن خوب بزنید تا پف کند. این سفیده های پف کرده را به مخلوط زرده ها و آب و شکر اضافه کنید و مخلوط کنید.
یک ظرف نسوز را انتخاب کنید و کف آن را چرب کنید یا کاغذ روغنی بیاندازید. مایه آماده شده را داخل این ظرف نسوز بریزید. قطر مایع باید خیلی نازک باشد چون می خواهیم آن را رول کنیم پس قطر آنرا ۲ سانتیمتر در بیاورید. این سینی را داخل فر بگذارید و اجازه دهید تا بپزد. وقتی خمیر پخته شد آن را از داخل فر بیرون بیاورید و اجازه دهید خنک شد. یک چاقو بردارید و خمیر پخته شده را به طول ۱۵-۲۰ سانتیمتر و عرض ۷ سانتیمتر ببرید.
اکنون خامه زده شده را بیاورید و خوب روی خمیر پخته شده را بپوشانید. اکنون نوبت به رول کردن می رسد. خمیر پخته حاوی خامه را رول کنید به طول حلقه بپیچید. این کیک را داخل یک ظرف مناسب بگذارید و آن را تزئین کنید. سپس با یک چاقو آن را به صورت حلقه حلقه برش بزنید و سرو کنید.
رولت زرد آلو و پرتقال
مواد لازم
سفیده تخم مرغ ۴ عدد
پودر شکر یک دوم پیمانه
آرد سفید یک دوم پیمانه
رنده پوست یک عدد پرتقال کوچک
آب پرتقال ۳ قاشق غذاخوری
مواد میانی رولت:
آب پرتقال دوسوم پیمانه
زردآلو یک دوم پیمانه
طرز تهیه
سفیده های تخم مرغ را در کاسه بزرگی ریخته، با همزن بزنید و پودر شکر را طی دو بار به آن اضافه کنید تا سفیده ها سفت شوند.
آرد را الک کرده و همراه با رنده ی پوست پرتقال و آب پرتقال به سفیده ها اضافه کرده، به آرامی هم زده و سپس مخلوط آماده شده را در سینی ریخته و به مدت ۱۵ تا ۱۸ دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید. بعد از پخت آن را رول کرده و اجازه دهید تا سرد شود.
برای آماده کردن مایه ی وسط رولت، زردآلو ها را در شیرجوشی ریخته و آب پرتقال را اضافه کرده، با حرارت ملایم بگذارید تا آب پرتقال جذب شود، سپس مایه را در غذاساز ریخته تا پوره ی نرمی به دست آید.
نان رولت را باز کرده و پوره آماده شده را روی آن پخش کرده، سپس نان را رول کرده و روی آن را با پودر شکر یا خلال هایی از پرتقال تزئین کنید و سپس سرو نمائید.
فر را با حرارت ۲۰۰ درجه ی سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت روشن کنید. سینی فر به ابعاد ۲۳ در ۳۳ سانتیمتری را کاغذ روغنی انداخته و کاغذ را کمی چرب کنید.
رولت خامه ای بدون فر
مواد لازم
تخم مرغ ۲ عدد
آرد ۵۰ گرم
شکر ۵۰ گرم
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
بکینگ پودر ۱/۲ قاشق چایخوری
خامه ۱ عدد
طرز تهیه
تخم مرغ و وانیل و شکر را انقدر با همزن زده تا پوک و سبک شود حجم مواد به دو برابر برسد.
سپس آرد و بکینگ پودر را سه بار الک کرده به مواد اضافه کرده با لیسک آرام هم زده تا مخلوط شود.
سپس تابه دو طرفه را با مقدار روغن چرب کرده روی حرارت گذاشته تا داغ شود. مواد رولت را ریخته صاف می کنیم.
حرارت باید کم رو به بالا یعنی ملایم باشد. سپس ده دقیقه یک طرف و پنج دقیقه طرف دوم. سپس روی حوله نمناکی کاغذ روغنی گذاشته نان رولت را درون آن قرار داده و به آرامی رول می کنیم.
می گذاریم کنار تا سرد شود. سپس بازکرده و داخلش را خامه کشی می کنیم از مغزیجات و موز و شکلات به دلخواه استفاده کرده باز رول می کنیم و درون کاغذ روغنی در یخچال گذاشته و بعد برش زده و میل می کنیم.