غذاهای محلی و سنتی

طرز تهیه خشکابیچ گیلان

خشکابیچ نوعی از باقلاقاتق گیلان است که در فصل فراوانی باقلاسبز . در این خورش به جای پاچباقلا یا همان لوبیای رشتی، از باقلا سبز

مواد لازم
کره – ۵۰ گرم
روغن مایع (مخصوص سرخ‌کردن) – ۱ قاشق سوپ‌خوری
زردچوبه (پودرشده) – ۱و نصف از قاشق چای‌خوری
باقلا سبز (پاک‌شده و بدون‌پوست) – ۴۰۰ گرم
سیر (نگینی خردشده) – ۶ حبه
شبت (خشک‌شده) – ۳ قاشق سوپ‌خوری
نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیده‌شده) – به مقدار لازم
تخم‌مرغ – ۲ عدد


طرز تهیه

۱. کره را به‌همراه روغن مایع، در قابلمه‌ای روی حرارت ملایم بریزید، سپس زردچوبه را به آن بیافزایید و تفت دهید.

۲. باقلا سبز و سیر را به قابلمه اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید تا بوی نامطبوع باقلا از بین برود. شبت و مقداری فلفل را به قابلمه بیافزایید و کمی تفت دهید، سپس مقداری آب جوشیده (سردشده) به آن اضافه کرده و در قابلمه را بگذارید تا ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بجوشد. پس از این مدت، یک عدد از باقلاها را زیر دندان امتحان کنید تا از پخته شدن آن‌ها مطمئن شوید (زمانی‌که نیم‌پز شد، مقداری نمک به خورش بیافزایید).

۳. تخم‌مرغ‌ها را یکی‌یکی در ظرفی بشکنید و بدون هم زدن، در آب خورش بیاندازید سپس در قابلمه را بگذارید تا ۱۵ دقیقه دیگر روی حرارت ملایم به‌آرامی بجوشد، تخم‌مرغ بپزد و خورش جا بیافتد.

۴. پس از این مدت، خورش را در ظرف مورد نظر بریزید و به‌همراه کته سرو کنید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید