آشپزی ملل

طرز تهیه مرغ سته مالزیایی

غذایی محلی مالزیی خوش طعم ومتفاوت

مواد لازم
تخم گشنیز یک قاشق سوپ خوری
دانه رازیانه دو قاشق سوپ خوری
پیاز قرمز (درشت خرد شده) ۴ عدد
سیر (بدون پوست) ۶ حبه
زنجبیل تازه (مکعبی خرد شده) ۲۰ گرم
فلفل سبز ۲ عدد
پنیر پارمزان (درشت خرد شده) ۲۰۰ گرم
شکر ۴ قاشق سوپ خوری
نمک به مقدار لازم
زردچوبه ۱ قاشق سوپ خوری
ران مرغ (بدون پوست و استخوان) ۲ کیلوگرم
روغن مایع ۳ قاشق سوپ خوری


طرز تهیه

۱. در تابه‌ای، بدون روغن، تخم‌‌گشنیز و دانه رازیانه را بریزید و روی حرارت ملایم تُست کنید سپس آن‌ها را کنار بگذارید تا خنک شوند.

پس از این مدت، تخم‌گشنیز و رازیانه را در غذاساز بریزید و مخلوط کنید؛

۲. پیاز قرمز، سیر و زنجبیل را به غذاساز بیافزایید. یکی از فلفل‌های سبز را ریز خرد کنید. فلفل سبز دیگر را از وسط بُرش بزنید و دانه‌های آن را خارج کنید.

سپس آن‌ها را به مواد بیافزایید و مخلوط کنید. در آخر، پنیر پارمزان، شکر، نمک، زردچوبه، روغن مایع و ۲ قاشق سوپ‌خوری آب را به غذاساز اضافه و کاملاً مخلوط کنید تا سس یکدستی حاصل شود؛

۳. در ظرفی، فیله ساق‌های مرغ را به‌همراه سس آماده‌شده بریزید و مخلوط کنید سپس روی ظرف را با سلفون بپوشانید و آن را به‌مدت ۴ ساعت، در یخچال قرار دهید تا کاملاً مزه‌دار شود؛

۴. پس از این مدت، مرغ‌ها را به سیخ چوبی بکشید و روی گریل گرم‌شده، از هر دو طرف، به‌مدت ۵ تا ۷ دقیقه گریل کنید سپس سته‌های مرغ را به‌همراه چلو سرو کنید.

نکته
پیش از استفاده از سیخ چوبی، آن را به مدت ۳۰ دقیقه، در ظرفی حاوی آب خیس کنید تا روی حرارت نسوزد.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید