غذای اصلی

طرز تهیه خمیر راویولی

راویولی یک نوع پاستاس که به شکل بالشت و کوچیکه که مغز دار . این پاستا به شکل دایره، نیم دایره، مربعی و … درست شده

مواد لازم برای تهیه خمیر راویولی
۳ پیمانه آرد گندم یا سفید
۲ عدد تخم مرغ
۱/۲ الی ۲/۳ لیوان آب ولرم
۱.۲ قاشق چایخوری نمک


مراحل تهیه خمیر راویولی
برای تهیه خمیر این پاستا ابتدا آرد رو الک میکنیم و بعد با نمک مخلوطش میکنیم و روی یه تخته میریزیمش و وسطش رو خالی کرده و دو تا تخم مرغی که داریم رو داخل گودال وسط آرد می شکنیم.

حالا ابتدا با کمک یه چنگال تخم مرغ و آرد رو با هم مخلوط میکنیم.

کمی که آرد و تخم مرغ به خورد هم رفتن با کمک دست خوب ورزشون میدیم تا حالت خورده نون بگیرن.

حالا باز مواد رو یکجا جمع کرده و وسطش رو خالی کرده و مقداری از آب ولرم رو اضافه کرده شروع به مخلوط کردن کرده و وقتی تقریبا شکل خمیر گرفت شروع به ورز دادن میکنیم.

خمیرمون رو باید با حوصله و خیلی با قدرت ورز بدیم تا کاملا یکدست و لطیف بشه هر جا احساس کردین خمیر زیادی سفته بهش کمی آب اضافه کنین. خمیر باید به حالتی دربیاد که هم لطیف باشه و هم به دست تمیزتون نچسبه.

حالا باید برای مدت ۱ ساعت به خمیر استراحت بدین پس روش رو با یه کیسه یا پارچه بپوشونین و بذارین تا استراحت کنه.

بعد از صرف این مدت روی سطح یه تخته رو کاملا آرد پاشی کرده به اندازه یه نارنگی از خمیر برمیداریم و روی تخته آردی میذاریم.

حالا با کمک یه وردنه خمیر رو به ضخامت یک الی دو میلیمتر باز میکینم.

بعد نوبت برش خمیره برش دادن خمیر هم  به شکل های مختلفی انجام میشه من این خمیر رو به شکل گرد قالب زدم.

حالا نوبت پر کردن خمیر با هر موادی که دوست دارین یا مایه گوشت و اسفناج پرش کنید یا با پنیر قارچ یا اسفناج وپنیر

بعد از گذاشتن مواد میانی خمیر رو تا کرده و با یه چنگال دورتادورش رو به هم فشار میدیم تا کاملا بسته و محکم بشه.

حالا راویولی ما ٖآماده است و فقط کافیه داخل آب در حال جوشیدن که کمی نمک و روغن داخلش ریختیم، بریزیمشون تا بپزن و بعد با هر سسی که دوست داریم سروشون کنیم … نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید