آشپزی رژیمیآشپزی گیاهی

طرز تهیه ناسی گورنگ غذا رژیمی وگیاهی

غذای اندونزیایی و مالایی . غذایی که خیلی سریع با تفت دادن سبزیجات و برنج آماده شده و در آخر با نیمرو کامل میشه.

مواد لازم

۲ قاشق غذاخوری روغن
۱ عدد کوچک پیاز۲ حبه سیر

۱ عدد هویج

۱/۲ عدد کوچک کلم سیز

۱۷۵ گرم برنج قهوه ای

۱ قاشق غذاخوری سس سویا

۱ عددتخم مرغ

سس چیلی به دلخواه


طرز تهیه

روغن رو در ماهیتابه‌ای روی حرارت بالا گرم کنید. پیاز رو در ماهیتابه بریزید و برای ۳ تا ۴ دقیقه تا نرم و کمی کاراملی بشه، تفت بدید. سیر رو اضافه کنید و برای ۱ دقیقه دیگه تفت بدید.هویج و کلم رو اضافه کنید و مواد رو برای ۱ تا ۲ دقیقه دیگه تفت بدین. برنج قهوه‌ای پخته رو اضافه کنید و با بقیه مواد کمی تفت بدید.سس سویا و قدری نمک و فلفل به مواد بزنید. میان مواد رو گود کنید و تخم‌مرغ رو در اون بشکنید. تخم‌مرغ رو در حدی که سفیده ببنده، بپزید.غذا رو در کاسه بزرگی بریزید و تخم‌مرغ رو روی اون بذارید. اگه خواستید اون رو به همراه سس چیلی میل کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید