آشپزی 3 سوت

طرز تهیه پنچ نوع توپک پنیری

توپ های خوشمزه پنیری مناسب پیش غذا یا اسنک سرو کنید

مواد لازم

• ۴۵۰ گرم پنیر خامه ای نرم شده
• نصف پیمانه چاتنی به طعم دلخواه
• ¼ پیمانه پیازچه خرد شده
• یک حبه سیر رنده شده
• نمک و فلفل سیاه
• ۱۱۰ گرم پنیر کالبی رنده شده
• ۱۱۰ گرم پنیر مونتری رنده شده
• نصف پیمانه گردوی خرد شده
• نصف پیمانه زردآلوی خرد شده
• نصف پیمانه پسته خرد شده
• دو قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده


 

طرز تهیه

۱.در یک کاسه بزرگ، پنیر خامه ای، چاتنی، پیازچه و سیر را با یکدیگر مخلوط
کنید. کمی نمک و فلفل سیاه بزنید تا مزه‌دار شوند. با هم‌زن برقی و سرعت
متوسط هم بزنید تا یکدست شوند. پنیرهای کالبی و مونتری را اضافه کنید.

۲. مخلوط را به دو بخش تقسیم کنید و دست‌کم دو ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شوند. سپس آنها را در دست به شکل توپ درآورید.

۳.در یک بشقاب گود، گردو و زردآلوها را بریزید. در بشقابی دیگر، پسته و
جعفری را بریزید. توپ های پنیری را در مخلوط گردو بغلتانید تا همه جای آن
را بپوشاند. بقیه توپ های پنیری را نیز در مخلوط پسته بغلتانید.

۴. روی همه آنها را بپوشانید و دوباره در یخچال قرار دهید تا کمی سفت شوند و سپس سرو کنید.


توپ های پنیری زیتون

• تعداد: ۵۶ عدد
• زمان تهیه: ۱۵ دقیقه
• زمان سرد شدن: ۴ ساعت

مواد لازم
• ۴۵۰ گرم پنیر خامه ای
• نصف پیمانه کره
• نصف پیمانه بلوچیز رنده شده
• ۴۰۰ گرم زیتون
• دو قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده
• کراکر خرد شده


 

طرز تهیه

۱.پنیر خامه ای، کره و بلوچیز را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید و ۳۰
دقیقه در دمای اتاق قرار دهید تا بماند. سپس با همزن برقی و سرعت پایین
آنها را هم بزنید تا نرم شوند. زیتون و پیازچه را اضافه کنید. روی آنها را
بپوشانید و به مدت ۴ تا ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهید.

۲. مواد را با دو بخش تقسیم کنید و آنها را در دست شبیه توپ کنید. روی آنها را بپوشانید و تا زمان سرو در یخچال قرار دهید.


توپ های پنیری چدار و ژامبون

مواد لازم

• ۴۵۰ گرم پنیر چدار رنده شده
• ۴۵۰ گرم پنیر خامه ای
• ۵۵ گرم ترشی فلفل خرد شده
• ¼ پیمانه زردآلوی خرد شده
• دو قاشق غذاخوری شیر
• یک قاشق چایخوری سس گوجه فرنگی تند و پرادویه
• ¼ قاشق چایخوری سس فلفلی
• ۸ ورق ژامبون خرد شده
• ۱/۳ پیمانه پسته خرد شده


 

طرز تهیه

۱.در یک کاسه بزرگ، پنیر چدار و خامه ای را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را
به مدت ۴۵ دقیقه در دمای اتاق قرار دهید. سپس ترشی فلفل، زردآلو، شیر، سس
گوجه فرنگی تند و ادویه دار، سس فلفل و نیمی از ژامبون های سرخ شده را
اضافه کنید. آنها را با هم‌زن برقی هم بزنید تا نرم و یکدست شوند.

۲.روی مواد را بپوشانید و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا کمی سفت
شوند. آنها را در دست توپی کنید. روی آنها را بپوشانید و به مدت ۴ ساعت در
یخچال قرار دهید.

۳. این توپ ها را با کرفس، خیار، زردآلو و تکه های نان تست سرو کنید.


توپ های پنیری با طعم سبزیجات و فلفل

• ۳ قاشق غذاخوری موسیر تازه رنده شده
• ۳ قاشق غذاخوری ریحان تازه خرد شده
• دو قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده
• ۲۲۵ گرم پنیر خامه ای نرم شده
• ۱۱۰ گرم پنیر بز
• ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه خرد شده
• یک حبه سیر رنده شده
• کراکر


 

طرز تهیه

۱.در یک بشقاب گود، یک قاشق غذاخوری موسیر، یک قاشق غذاخوری ریحان و جعفری
را با یکدیگر مخلوط کنید و کنار بگذارد. در یک کاسه متوسط، پنیر خامه ای و
پنیر بز را با همزن برقی و سرعت متوسط هم بزنید تا نرم شوند. دو قاشق
غذاخوری موسیر و دو قاشق غذاخوری ریحان باقی مانده و فلفل و سیر را اضافه
کنید. سپس آنها را در دست به شکل توپ درآورید.

۲. توپ را در مخلوط سبزیجات بغلتانید. سپس روی آنها را بپوشانید و به مدت ۴ تا ۲۴ ساعت دریخچال نگهداری کنید


 

توپ های پنیری با تخم خشخاش و پنیر چدار

مواد لازم
• ۴۵۰ گرم پنیر خامه ای
• دو پیمانه پنیر چدار سفید رنده شده
• نصف پیمانه کره آب شده
• ۳ قاشق غذاخوری آب سیب
• نصف قاشق چایخوری جوز هندی رنده شده
• نصف پیمانه فلفل قرمز خرد شده
• ۱/۳ پیمانه پیازچه خرد شده


طرز تهیه

۱.در یک کاسه بزرگ، پنیر خامه ای، پنیر سفید چدار رنده شده، کره، آب سیب و
پوست جوزهندی را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را با همزن و سرعت بالا هم
بزنید. پس از اینکه یکدست شدند، فلفل قرمز و پیازچه را اضافه کنید. روی
آنها را بپوشانید و به مدت ۴ تا ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری کنید.

۲.مخلوط را توپی کنید. با آجیل موردنظر خود را درون بشقاب گود
بریزید و توپ پنیری را درون آن بغلتانید تا همه سطح پنیر را بپوشاند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید