غذاهای محلی و سنتی

طرز تهیه خورش قیمه آلو

قیمه آلو خورش سنتی و خوشمزه مناسب سحری

 مواد لازم:

گوشت بدون استخوان: ۵۰۰ گرم

لپه: ۱۵۰ گرم

روغن مایع: ۱۰۰ گرم

آلو خشک: ۲۰۰ گرم

پیاز : ۱۰۰ گرم

رب گوجه فرنگی : یک قاشق چایخوری

لیمو عمانی : سه عدد

زردچوبه و دارچین: از هر کدام یک قاشق چایخوری

نمک، فلفل و روغن: به میزان لازم


 طرز تهیه:

پیاز را خرد کرده و سرخ می کنیم.
وقتی پیاز طلایی شد، گوشت را خرد کرده و داخل پیاز می ریزیم.
سپس رب گوجه فرنگی، زردچوبه، دارچین، نمک و فلفل را اضافه می کنیم.
آن گاه لپه را شسته و به بقیه مواد می افزاییم.
به اندازه سه لیوان آب در قابلمه می ریزیم تا خورش با شعله ملایم خوب بپزد.
پس از پختن، لیموعمانی را از پوست در آورده و در خورش می ریزیم.
سپس آلو را که از قبل با آب گرم خیس کرده بودیم، داخل خورش می ریزیم و به مدت ۳۰ دقیقه با آلو می جوشانیم تا خورش جا بیفتد و آماده شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید