غذاهای محلی و سنتی

طرز تهیه خورش کاری با گوشت

خورش تند وخوشمزه با انواع پودر معطر

مواد لازم برای خورش کاری با گوشت
روغن زیتون ۳ قاشق
پیاز متوسط خرد شده ۱ عدد
سیر رنده شده ۶ حبه
فلفل چیلی خرد شده ۵ عدد
زنجبیل ۱/۲ قاشق چایخوری
دانه هل ۳ عدد
میخک ۲ بوته
چوب دارچین ۱ عدد
زیره ۱ قاشق چایخوری
پودر گشنیز خشک ۱ قاشق چایخوری
زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
پودر سیر ۱ قاشق چایخوری
فلفل قرمز تند ۱ قاشق چایخوری
آب ۱ فنجان
گوشت کت گاو یا گوساله تکه شده ۱ کیلو


طرز تهیه:

دریک تابه بزرگ، روغن زیتون را بریزید و روی حرارت ملایم داغ کنید. پیازها را دخل تابه بریزید و آنها را تقریبا ۵ دقیقه و تا وقتی نرم و طلائی و نیمه شفاف شوند، تفت دهید. حرارت را کمی کمتر کنید و پیزاها را تا زمانی که قهوه ای شوند، هم بزنید.

سیر، فلفل سبز، زنجبیل، هل، میخک و چوب دارچین را به پیاز تفت داده شده اضافه کنید. مواد را باهم خوب بهم بزنید تا جاییکه سیر قهوه ای رنگ و مواد خوب باهم میکس شوند.

در یک ظرف زیره، گشنیز، زردچوبه، پودر سیر، فلفل قرمز تند و اب را با چنگال باهم مخلوط کنید و در تابه پیاز بریزید. مواد را به طور پیوسته باهم هم بزنید تا غلیظ شوند و آب مواد تقریبا تبخیر شود.

 

تکه های گوشت را داخل تابه بریزید و اجازه دهید تا سس روی آنها را بگیرد. در تابه را بگذارید و اجازه دهید تا مواد ۱ تا ۱ ساعت و نیم بجوشد و گوشتها بپزد و خورش طبخ شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید