مواد لازم
آرد نشاسته یا ذرت ۸ قاشق غذاخوری
شیر۲ لیوان
شکر۶ ق غ
بستنی وانیلی ۲ لیوان
گلاب به مقدار لازم
خامه ۳ ق غ
پودر ژله ۲ ق غ
طرز تهیه
ابتدا شیر با آرد نشاسته و شکر خوب هم بزنید
تا داخل شیر حل شود حالا روی حرارت ملایم
گذاشته و مراتب هم زده وقتی شکل فرنی شد کنار گذاشته ژلاتین حل شد گلاب و بستنی باز شده را مخلوط فرنی کرده خوب هم بزنید تا یک دست شود حالا در ظرف مورد نظر یا قالب دسر ریخته روی دسر به سلیقه خودت تزیین کنید
بعد چند ساعتی درون یخچال گذاشته تا بسته شود .نوش جان
نکته..
من از خامه استفاده نکردم از آرد برنج هم میشه استفاده کنید وانیل اگر دوست دارید بریزید از زعفران و شکلات و انواع میوه برای تزیین استفاده