ماشروم جولیان روسی
مواد لازم
قارچ : ۵۰۰ گرم
برگ استوخودوس : ۲ عدد
روغن : به مقدار لازم
خامه ترش : ۱/۲ پیمانه
پنیر موزارلا : ۱ و نیم پیمانه
نمک : به مقدار لازم
فلفل سیاه : یه مقدار لازم
پودر سیر : به مقدار لازم
طرز تهیه
ابتدا فر را روشن می کنیم و روی دمای ۱۸۰ درجه تنظیم می کنیم تا محیط فر گرم شود.
قارچ ها را به صورت خیلی نازک خرد می کنیم.
در ماهیتابه مقداری روغن می ریزیم و اجازه می دهیم کمی داغ شود
سپس قارچ ها را اضافه می کنیم و میگذاریم تا سرخ شود و آب آن خوب کشیده شود.
نمک ، فلفل و پودر سیر را به قارچ اضافه می کنید
سپس ترکیب خامه ترش ، نمک ، فلفل و پودر سیر را در کاسه ای با هم مخلوط می کنیم .
مخلوط کرمی به دست آمده را به قارچ ها اضافه می کنیم و مجدد خوب هم می زنیم تا کاملا با قارچ ها مخلوط شود.
در نهایت مواد با هم مخلوط شده را به ظرفی که بتوان در فر قرار داد انتقال می دهیم و پنیر را روی آن می ریزیم به نحوی که ظرف کامل پوشیده از مواد شود.
ظرف را داخل فر گذاشته و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه می گذاریم تا پنیر کامل آب شود.
خوراک رومانف روسی
مواد لازم
سینه مرغ : ۵۰۰ گرم
قارچ ورقه شده: ۳۵۰ گرم
ژامبون مرغ: چهار ورق
پیاز: یک عدد
زعفران دمکرده: یک قاشق چایخوری
کره: سه قاشق سوپخوری
آرد: سه قاشق ســوپخوری
شیر: یک و نیم پیمانه
نمک، آبلیــمو و روغن: به مــیزان لازم
پنیر پیتزا رنده شده: ۳۵۰ گرم
طرز تهیه
سینه مرغ را به مکعبهای پنج سانتیمتری برش زده، با پیاز خلالی شده و زعفران مخلوط میکنیم و چهار ساعت در یخچال قرار میدهیم تا مزهدار شود. تابه را روی حرارت گذاشته و مقداری روغن در آن میریزیم تا گرم شود.
مرغهای مزهدار شده را در روغن ریخته و با حرارت زیاد چند دقیقه تفت میدهیم تا مرغ پخته و آب نیاندازد. قارچ را در تابه دیگری با حرارت زیاد تفت میدهیم تا آب نیاندازد، آبلیمو را نیز به قارچ اضافه میکنیم تا رنگ آن سیاه نشود.
ظرف مناسب فر را برداشته، کف و دیواره آن را چرب میکنیم. مرغ تفت داده شده را به صورت کپهای در وسط ظرف ریخته، روی آن قارچ تفت خورده را نیز به صورت کپهای میریزیم و روی قارچها را با ورقهای ژامبون میپوشانیم.
برای تهیه سس سفید، آرد و کره را با هم تفت داده، شیر را کمکم اضافه نموده و سریع هم میزنیم تا گلوله نشود و به غلظت فرنی برسد و به آن کمی نمک و فلفل میزنیم. این سس را روی سطح مواد ریخته و کل سطح مواد را میپوشانیم و در انتها پنیر را روی سطح سس میریزیم.
ظرف را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه روی بالاترین طبقه قرار میدهیم تا روی خوراک طلایی شود.