غذاهای محلی و سنتی

طرز تهیه دو نوع غذا شیرازی

غذا‌های متنوع و بسیار خوش‌طعم شیرازی قورمه به ویخنی نخود شیراز س

مواد لازم

• ۴۰۰ گرم گوشت راسته چربی‌دار
• یک عدد پیاز متوسط
• یک پیمانه لپه
• آبلیمو
• شکر
• زعفران
• نمک، فلفل سیاه و زردچوبه
• نیم کیلوگرم به


طرزتهیه

۱. گوشت را به صورت تکه های کوچک خرد کنید. سپس آن را با پیاز، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه در قابلمه روی حرارت ملایم تفت دهید.

۲. دو پیمانه آب و لپه را اضافه کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا بجوشد. پس از جوشیدن، حرارت را کم کنید تا گوشت و لپه پخته شوند.

۳. در این مرحله، به را خرد کنید و به مخلوط گوشت اضافه کنید. در مراحل پایانی پخت، آب‌لیمو، شکر و زعفران را اضافه کنید و بگذارید قورمه قوام بیاید.


یخنی نخود شیراز

مواد لازم

• نیم کیلوگرم گوشت
• دو پیمانه نخود
• ۲ عدد سیب زمینی متوسط
• یک عدد پیاز
• نمک و زردچوبه به میزان لازم


طرز تهیه

۱. پیازها را خرد کنید و در یک قابلمه متوسط روی حرارت ملایم ۵ دقیقه تفت دهید تا سبک و طلایی شوند. سپس گوشت خرد شده را اضافه کنید و دو دقیقه تفت دهید. در آخر، نمک و زردچوبه را اضافه کنید و روی آنها آب بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا پخته شوند.

۲. سپس سیب‌زمینی‌ها را بشویید و داخل مخلوط گوشت بریزید.

۳. پس از پخته شدن سیب‌زمینی‌ها، مواد را آبکش کنید. آب آن را برای ترید کردن نان نگهدارید و بقیه مواد را در غذاساز پوره کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید