پیتزا و ساندویچدستور غذایی کاربران

طرز تهیه دو نوع پیتزا خانگی ارسالی کاربران

دو نوع پیتزا با اسفناج و پیتزا مرغ گیاهی و رژیمی دستور پخت خمیر مخصوص پیتزا

پیتزا مرغ

مواد لازم

سینه مرغ دو عدد

پنیر چدار یک بسته

آرد گندم ویا آرد سبوسدار ۴ پیمانه

شیر یا آب یک پیمانه

پودر خمیر ترش ۱ ق غ

۱/۲ قاشق چایخوری پودر سیر

۱/۲ قاشق چایخوری آویشن

۱/۲ قاشق چایخوری فلفل و زردچوبه

نمک به میزان لازم

روغن ۲ قاشق غذا خوری


طرز تهیه

ابتداد سینه مرغ را برش کوچیک زده بعد با پیار و فلفل سیاه و زرد چوبه میزاریم پخته بشه سس رب از قبل آماده کنید

برای سس روی خمیر کمی روغن توی ماهی تابه ریخته دو قاشق غذا خوری رب را با روغن تف میدیم (من توی سس آویشن وپودر سیر ریختم اگر دوست داریدبریزید)

برای خمیر این پیتزا ابتدا پودر خمیر ترش را با آب ولرم  یا شیر ولرم ویک قاشق چایخوری شکر تا خمیر ترش زودتر عمل بیاد روشو بپوشونید میزارم کنار بعد آرد با آب یا شیر اضافه کنید کم کم بریزد که شل نشه  بعد روغن خمیر ترش که عمل آمده بریزید پودر سیر ونمک را اضافه کنید خمیر رو ورز بدهید یک ساعتی استراحت بدهید

توی سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید وخمیر را باز کنید روی خمیر سس رب با چوتکه بکشید بعد مرغ پخته شده روی خمیر چیده  بعد پنیر  من زیتون سیاه و فلفل سبز ریختم به میل خودتون از هر نوعی دوست دارید بریزید

فر را روی دمای ۱۸۰ گداشته سینی فر گذاشته بمدت ۲۰ دقیقه میزارم برشته شود پیتزا ما آماده ست


پیتزا اسفناج

اسفناج و پیازچه خورد شده به میزان دلخواه

پنیر از هر نوعی که دوست داری به میزان لازم

خمیر پیتزا (دستور خمیر بالا ذکر شده )


طرز تهیه

خمیر را با وردنه باز کرده روی خمیر با اسفناج وبعد پیازچه سپس پنیر رنده شده من از پنیر چدار استفاده کردم شما می توانیداز پنیر پیتزا  یا هر پنیر که دوست دارید استفاده کنید و با زیتون سیاه روشو بزاریدنوی فر گذاشته با دمای ۱۸۰ بمدت ۲۰ دقیقه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید