مواد لازم برای تهیه دسر بستنی و هلو
دو سوم پیمانه آرد
یک چهارم پیمانه شکر
سه چهارم پیمانه بیکینگ پودر
۳ قاشق چایی خوری کره یخ زده
دو الی دو و نیم قاشق غذا خوری عصاره وانیل
۴ عدد زرده تخم مرغ
یک دوم پیمانه شکر
۲ قاشق غذا خوری نشاسته ذرت
یک پیمانه هلوی تازه و خرد شده
۱ پیمانه مربای هلو
۱ قاشق چایی خوری وانیل
۱ پیمانه شیر نارگیل
طرز تهیه دسر بستنی و هلو
قبل از هر کاری فر را روی ۳۵۰ درجه سانتی گراد قرار دهید و اجازه دهید تا تمام نقاط فر هم دما شوند. آرد، شکر و بیکینگ پودر را درون یک کاسه متوسط بریزید و با هم ترکیب کنید. کره را به آن اضافه کنید و با چنگال هم بزنید تا به یک ترکیب یک دست و لطیف برسید.
خمیر به دست آمده را در نوارهای ۲ سانتیمتری روی سینی گاز بچینید و برای مدت ۱۵ دقیقه درون فر قرار دهید تا بپزد.
برای آماده کردن بستنی، شکر، نشاسته ذرت و زرده تخم مرغ را با هم مخلوط کنید تا یک سس لطیف به دست آید. آن را تحت یک حرارت ملایم و در مدت طولانی قرار دهید تا بپزد و در تمام مدت لازم است که آن را هم بزنید تا زمانی که مخلوطتان کمی غلظت پیدا کند و ضخیم شود.
میتوانید از بستنی وانیلی آماده استفاده کنید و آن را با مربای هلو ترکیب کنید و دوباره در فریزر قرار دهید تا سفت شود.
نصف پیمانه از مربای هلو، عصاره وانیل و شیر نارگیل را درون مخلوط کن بریزید و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. آنها را درون یک ظرف در دار بریزید و آن را درون کاسه بستنی ساز بریزید و اجازه دهید تا حاضر شود.
یک لایه بستنی درون ظرف سروتان بریزید کمی از مربای هلو روی آن بریزید و مقداری از خمیرهای پخته شده را روی آن قرار دهید و این مراحل را تکرار کنید تا موادتان به اتمام برسد. در نهایت روی آن را بپوشانید و تا زمان سرو درون فریزر قرار دهید و هنگامی که خواستید این دسر را سرو کنید روی آن را با هلوهای تکه تکه شده تزیین کنید.