مواد لازم
سینه مرغ تکه شده: ۵۰۰ گرم
برنج ریزوتو: یک پیمانه
سوسیس: دو عدد متوسط
سس گوجه تند: یک پیمانه
فلفل دلمهای رنگی: یک عدد متوسط
نعنا خشک: دو قاشق غذاخوری
جعفری تازه: سه قاشق غذاخوری
نخود فرنگی: یک پیمانه
نمک، فلفل و ادویه: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم
طرز تهیه
ابتدای کار، گوشت مرغ تکهشده را در روغن سرخ کنید و بعد از سرخ شدن از تابه خارج کنید. حالا فلفل دلمهای و سوسیس را در روغن سرخ کرده و بعد برنج ریزوتو را اضافه کنید. مواد را بهخوبی با هم تفت داده و بعد یک پیمانه آب اضافه کنید. حالا تکههای مرغی که از قبل سرخ کردید را اضافه کرده و باز هم مخلوط کنید. حدود یک پیمانه دیگر آب اضافه کنید تا برنج، خوب پخته شود.
حالا سس گوجه تند و نعنای خشک را اضافه کرده و برای ۵ دقیقه اجازه دهید تا حرارت ببیند. به مقدار کافی نمک، فلفل و ادویه اضافه کنید و در مرحله آخر کار، یک پیمانه نخود فرنگی پخته شده و سه قاشق غذاخوری جعفری تازه اضافه کنید. مدت زمان پخت این غذا زیاد نیست و بعد از ۲۰ الی ۳۰ دقیقه میتوانید شعله را خاموش کنید. .