آش و سوپ

طرز تهیه سوپ جو با پنیر چدار؛

سوپی خوش طعم وجدید با پنیر چدار ومغذی

مواد لازم

جوی پرک: سه فنجان
گندم پرک: دو فنجان
برنج: یک فنجان
شیر: دو لیوان
پیاز: دو عدد
آب مرغ یا گوشت: یک و نیم لیوان
هویج رنده شده: یک و نیم فنجان
پنیر چدار رنده شده: یک و نیم فنجان
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه آسیاب شده: یک سوم ق.چ
نان مخصوص سوپ: یک بسته متوسط


طرز تهیه:

گندم، جو و برنج را داخل سینی ریخته و پاک کنید. سپس آنها را بشویید.
پیاز را پوست کنده، بشویید و خرد کنید. جو و گندم را همراه پیاز داغ قابلمه بریزید.
به آن یک و نیم لیوان آب اضافه کنید و بعد از اضافه کردن کمی نمک، زیر شعله را روشن کنید.
بعد از این که گندم و جو کمی نیم پز شدند، به آن برنج را اضافه کنید.
زیر شعله را کم کنید تا تقریبا آب غذا تمام شود.
این مخلوط را داخل مخلوط کن بریزید تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند.
دوباره آن را به قابلمه بازگردانید. به آن آب مرغ یا گوشت را اضافه کرده و بگذارید کمی بجوشد.
بعد از این که آب غذا کمی کمتر شد، شیر را همراه با پنیر چدار رنده شده، اضافه کنید. زیر شعله را کم کنید تا سوپ کاملا جا بیفتد.
در این فاصله، هویج ها را پوست کنده، بشویید و سپس آنها را رنده کنید.
دانه های فلفل سیاه را آسیاب کنید. بعد از این که سوپ را سرو کردید، روی آن را با کمک هویج رنده شده و فلفل سیاه تزیین کنید.
صبر کنید تا روی سوپ ببندد.
سپس روی آن چند تکه نان برای تزیین سوپ بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید