پیتزا پورتوبلو در ۱۰ دقیقه
مواد لازم
۶ فنجان قارچ پورتوبلو خردشده و شسته شده
۲ قاشق سوپخوری روغنزیتون
۲ قاشق چایخوری سیر ریز شده
۶ قاشق چایخوری ادویه ایتالیایی
سهچهارم فنجان سس پیتزا (سبزیجات و سیر)
یک فنجان و نیم پنیر موزارلای کمچرب
۶ عدد گوجه ریز خردشده
نمک و فلفل
۳۰ تکه کوچک پپرونی
طرز تهیه
فر را روشن کرده و دمای آن را زیاد کنید.
روغن، سیر و ۴ قاشق ادویه را در یک ظرف مخلوط کنید. ته هر قارچ را به این مواد آغشته نموده و در ظرف فر قرار دهید.
هر کلاهک قارچ را با ۲ قاشق چایخوری سس پیتزا، ۱ چهارم فنجان پنیر موزارلا، ۶ تکه پپرونی و گوجهفرنگیهای خردشده، پر کنید. سپس در فر را بسته، بگذارید این مواد آنقدر حرارت ببینند تا پنیر ذوب و طلایی شود (حدود ۸ دقیقه).
در هنگام سرو کردن، ادویه باقیمانده و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.
پد تایلندی
مواد لازم
۲۰۰ گرم رشته ماکارونی
۲ قاشق چایخوری روغن گیاهی
۱ عدد تخممرغ
نصف فنجان آب
۲ قاشق چایخوری کره بادامزمینی ترد
۲ قاشق چایخوری سس سویا
۲ قاشق چایخوری آبلیمو
۲ قاشق چایخوری شکر قهوهای
نصف قاشق چایخوری زنجبیل
یکچهارم قاشق چایخوری فلفل قرمز
۱ فنجان جوانه لوبیا
طرز تهیه
ماکارونی را بپزید.
روغن را دریک ظرف بزرگ ریخته، روی شعله متوسط بگذارید. سپس تخممرغ را اضافه کنید و بگذارید ۳۰ ثانیه سرخ شود (البته نباید کاملاً سرخ شود).
سپس ماکارونی پختهشده و مواد دیگر، بهجز جوانه لوبیا را به آن اضافه کنید. مواد را تفتداده و بگذارید خوب بپزد تا تمام آب مواد توسط ماکارونی گرفته شود. سپس جوانه لوبیا را اضافه کرده و با باقی مواد بپزید. در صورت تمایل میتوانید آن را با بادام خردشده، پیاز و لیمو نوش جان کنید.
جوجه پیچ ایتالیایی
مواد لازم
۱۰ برگ نعنای تازه
یکدوم فنجان سس مایونز
یکدوم فنجان پنیر پارمسان ورقه شده تازه
۴ برگ کاهو
۱ عدد آووکادوی بزرگ
۲ عدد گوجهفرنگی بزرگ
نمک و فلفل
یکسوم فنجان سس ایتالیایی
جوجهکباب شده
یکدوم فنجان نان تست خردشده
۴ عدد ترتیلا
طرز تهیه
طبق دستور ترتیلاها را سرخ کنید.
سس مایونز را به ترتیلا اضافه کنید. به ازای هر ترتیلا ۲ قاشق سوپخوری کافی است.
به ازای ترتیلا ۲ قاشق سوپخوری پنیر پارمسان اضافه کنید.
زیر مواد ترتیلا یک برگ کاهو بگذارید.
گوجهفرنگی را خردکرده و لابلای ترتیلا قرار دهید.
آووکادو را پوستکنده، خردکنید و به مواد اضافه کنید.
سپس جوجه را اضافه کنید.
سس ایتالیایی را روی مواد بریزید.
نمک و فلفل تازه را اضافه کنید.
نان تست خورد شده را به مواد اضافه کنید.
برگها ریحان را خردکرده و روی مواد بریزید.
مواد را رول کرده و نوش جان کنید.
ماکارونی کدو
مواد لازم:
۲ عدد کدوی بزرگ
۲ فنجان ریحان تازه
۲ الی ۳ حبه سیر
یکچهارم فنجان بهعلاوه ۲ قاشق سوپخوری مخمر تغذیه
یکچهارم فنجان بهعلاوه ۳ قاشق سوپخوری روغنزیتون تازه
۲ قاشق سوپخوری آبلیموی تازه
یکسوم قاشق چایخوری نمک دریایی
یکدوم قاشق چایخوری فلفل سیاه
کمی جوز هندی
یکچهارم فنجان بادامهندی خام
طرز تهیه
سیر، ۳ قاشق سوپخوری روغنزیتون، فلفل، جوز و بادامهندی را در غذا ساز ریخته، چرخ کنید تا زمانی که کاملاً له شود.
سپس مخمر تغذیه و نمک را اضافه کرده و مخلوطکنید.
ریحان و یکچهارم لیوان روغنزیتون را اضافه نمایید و دوباره مخلوط کنید.
درآخر آبلیمو را اضافه کرده و با بقیه مواد مخلوطکنید.
این سس را کنار بگذارید تا بعداً با ماکارونی کدو مخلوط کنید.
سروته کدو را بریده، سپس آن را در دستگاه رشته ساز گذاشته تا بهصورت رشتههای ماکارونی تبدیل شود. پیشنهاد میکنم که این رشتهها کوچک باشند.
بعد از رشته کردن کدو آن را دریک ظرف بزرگ ریخته، با سس مخلوط کرده و نوش جان کنید.