Uncategorizedکیک و شیرینی

طرز تهیه شیرینی بدون فر مناسب عید نوروز

شیرینی آسان وراحت بدون نیاز فر خوشمزه شیرینی شکومالدوساق عروس ورول محلبی ترکی

شیرینی شکومالد

شیرینی‌هایی کوچک و دوست‌داشتنی شیرینی شکومالد یکی از همین شیرینی‌ها است که خودتان در منزل قادر به درست کردنش در انواع طعم‌های پسته‌ای، نارگیلی، کاپوچینو و گردویی هستید.

مواد لازم

۲۰۰ گرم شکلاتی شکلات تخته‌ای سفید

۱۰۰ گرم شیر عسلی

۱۶۰ گرم پودر نارگیل آسیاب شده

پیشنهاد پسته‌ای: اگر خواستید از پودر پسته استفاده کنید این مقدار را به ۱۲۰ گرم و شیرعسلی را به ۷۰ گرم کاهش دهید.


طرز تهیه

اول از همه  شکلاتی شکلات تخته‌ای سفید را به روش بن‌ماری ذوب کنید. سپس شیر عسلی و پودر نارگیل آسیاب شده را به شکلات مایع اضافه کنید. هم بزنید تا کاملا به حالت خمیری درآید، سپس خمیر را داخل قالب‌های شکلات بریزید و یک ربع در فریزر قرار دهید.


ساق عروس

مواد لازم

یک عدد زرده تخم مرغ،

نصف قاشق چای‌خوری ، شیر و پودر قند

یک قاشق روغن مایع،

وانیل یک قاشق چای خوری

پودر هل، دو قاشق

گلاب، نصف پیمانه

یک پنجم پیمانه آرد

یک قاشق چای خوری بکینگ پودر


طرز تهیه

تمام  مواد زرده تخم مرغ وپودر قند وروغن شیر گلاب وهل ووانیل باهم مخلوط کنید. سپس یک پنجم پیمانه آراد و یک قاشق چای خوری بکینگ پودر الک شده را کم کم به مخلوط اضافه کنید و یک ساعت در یخچال قرار دهید. سطح خمیر را آرد بپاشید و آن را به قطر ۳ میلی متر پهن کنید و مستطیلی برش بدهید و دور یک جسم لوله شکل بپیچید. داخل خمیر لوله شده را با یک پیمانه پودر بادام یا گردو یا مخلوطی از هر دو پر کنید و دو سر خمیر را ببندید و در روغن داغ سرخ کنید.

پیشنهاد شگفت انگیز: می‌توانید داخل شیرینی را با تکه‌های گردو و پسته پر کنید و پودر پسته را برای زیبا شد شیرینی روی سطح آن بپاشید.


رول محلبی ترکی

مواد لازم

یک بسته بیسکویت شکلاتی

۵ قاشق پودر نشاسته

۵۰۰ میلی لیتر شیرسرد

.یک قاشق گلاب

،۴ قاشق شکر و یک قاشق چای خوری هل


طرز تهیه

اول از همه یک بسته بیسکویت شکلاتی را به خوبی پودر کنید و کف یک ظرف مستطیلی پهن پخش کنید.  پودر نشاسته را با  میلی  شیرسرد مخلوط کنید روی حرارت هم بزنید و کم کم یک قاشق گلاب شکر و  هل را به مخلوط اضافه کنید و ۱۰ دقیقه تا ملایم شدن مخلوط روی شعله کم گاز هم بزنید. حالا مواد را به آرامی روی پودر بیسکویت‌ها بریزید و بعد از سرد شدن و بستن مواد محلبی، با کارد مواد را نوار نوار برش بزنید و رول کنید.

پیشنهاد خوشمزه: اگر دوست داشتید یک حلقه موز داخل رول‌ها قرار دهید. همچنین روی رول‌های بیسکوییتی را با خلال یا پودر پسته تزئین کنی


.پودینگ شیر نارگیل

مواد لازم

۶۰ گرم شیر نارگیل

۲ ورق ژلاتین

۱۰۰ گرم خامه رقیق

نصف یک لیوان شیر پر چرب

۳ قاشق غذاخوری شکر


طرز تهیه:

ابتدا ورق های ژلاتین را در آب سرد بگذارید تا نرم شوند.
شیر را به همراه خامه در ظرفی ریخته و روی حرارت بگذارید. بعد از گذشت ۵ دقیقه شیر نارگیل را به همراه شکر به مخلوط اضافه کرده و آرام هم بزنید.
بعد از گذشت ۵ دقیقه دیگر ورق های ژلاتین نرم شده را به شیر اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید تا ژلاتین در شیر حل شود.
وقتی مخلوط شروع به جوشیدن کرد آن را از روی حرارت برداشته و در غالبی بریزید تا خنک شود. سپس آن را برای مدت
ساعت در یخچال بگذارید.
پس از خارج کردن از یخچال می توانید پودینگ ها را به ابعاد دلخواه برش زده و روی آنها را با پودر نارگیل بپوشانید.


مینی شکلات‌های فندقی

مواد لازم

شکلات تخته‌ای ۲۰۰ گرم (سفید یا قهوه‌ای)، فندق به میزان لازم، پودر نارگیل به میزان لازم، پودر پسته جهت تزئین

طرز تهیه

شکلات‌های تخته‌ای را به روش بن‌ماری آب کنید و اجازه دهید از گرمای آن کاسته شود .بهتر است دمای شکلات مایع، پشت دست را نسوزاند. سپس فندق‌ها را یکی‌یکی در شکلات آب شده فروکرده و با وسیله‌ی مناسب، پس از گذشت چند دقیقه خارج کنید.

فندق‌های آغشته به شکلات را درون قالبی نچسب بگذارید و به مدت ۵ دقیقه در یخچال قرار دهید تا کمی خود را بگیرد. سپس از یخچال خارج کرده و آن‌ها را به پودر نارگیل آغشته کنید. پودر نارگیل، پوششی سفید رنگ و عطر و طعمی دلچسب و دوست‌داشتنی را به شکلات‌های فندقی خواهد بخشید و لذتی به یاد ماندنی را هنگام سرو به ارمغان خواهد آورد. برای ماندگاری بیشتر، آن‌ها را در یخچال نگهداری کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید