غذاهای محلی و سنتی

طرز تهیه فسنجان هویج

خورشی خوشمزه وساده باگردو وهویج

مواد لازم
مواد لازم برای شش نفر
گردوی چرخ شده: ۲۵۰ گرم
پیاز متوسط: یک عدد
هویج متوسط: دو عدد
محلول زعفران: دو قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی: یک قاشق مرباخوری
گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم
آبلیمو: پیمانه
شکر: سه قاشق سوپخوری
پیاز کوچک: یک عدد
روغن، نمک و فلفل: به میزان لازم


طرز تهیه فسنجان هویج
ابتدا پیاز متوسط را ریز رنده نموده و با دو قاشق روغن تفت می‌دهیم. گردو را به پیاز افزوده و کاملا تفت می‌دهیم. هویج‌ها را رنده ریز کرده و به مواد می‌افزاییم. چهار پیمانه آب به ترکیب گردو و هویج افزوده و اجازه می‌دهیم تا آب به جوش آید، سپس حرارت را ملایم نموده و می‌گذاریم تا خورش جا بیفتد. رب گوجه‌فرنگی را با مقداری روغن تفت داده و به همراه محلول زعفران و نمک به خورش اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم تا مواد ۲۰ دقیقه با هم بجوشند. آبلیمو و شکر را با هم مخلوط نموده تا ترکیبی ملس به دست آید، سپس آن را به خورش می‌افزاییم. گوشت چرخ‌کرده، پیاز کوچک رنده شده، نمک و فلفل را با یکدیگر مخلوط نموده و ورز می‌دهیم. از مواد گوشتی، توپ‌های کوچکی درست کرده و در کمی روغن سرخ می‌نماییم. سپس توپ‌های گوشتی را به خورش افزوده و می‌گذاریم به مدت ۱۵ دقیقه خورش جا بیفتد و گوشت‌ بپزد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید