غذاهای محلی و سنتی

طرز تهیه نافله خوزستانی

خوراک خوشمزه محلی نافله با طعم متفاوت

مواد لازم برای تهیه نافله خوزستانی
۲۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
۱۲۵ گرم آرد نخود چی
۲ عدد پیاز
۱/۴ پیمانه سرکه
۲ قاشق غذاخوری شکر
۲ قاشق غذاخوری نعنا خشک
نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم


طرز تهیه

ابتدا یک عدد از پیازهارو با سایز ریز رنده میکنیم، احتیاجی به گرفتن آب پیاز نیست چون آرد نخود چی آب رو به خودش میکشه.

حالا گوشت چرخ کرده، آرد نخود چی، به مقدار کافی نمک و فلفل رو به پیاز اضافه میکنیم.

مواد رو کمی با هم ورز میدیم در این مرحله اگه دیدن که مخلوطتون به خاطر وجود آرد خوب منسجم نمیشه میتونیم یکی دو قاشق غذاخوری آب بهش اضافه کنین.

حالا مواد رو حدود ۵ دقیقه با هم ورز میدیم تا منسجم و یکدست بشن.

بعد به اندازه یک گردو از مواد برداشته و با دستمون گلوله اش میکنیم و بعد کمی فشار میدیم تا گرد و مسطح بشه.

حالا شامی های گوشتمون رو داخل ماهیتابه ای که توش روغن ریختیم و داغ شده با حرارت ملایم سرخ میکینم.

هر دو طرف شامی هارو سرخ میکنیم تا هم طلایی بشن و هم بپزن.

حالا نوبت به آماده کردن سس شامی ها میرسه. برای تهیه سس هم کافیه پیاز دیگه ای که داشتیم رو نگینی خورد کرده و داخل روغن تفت بدین تا طلایی بشه بعد بهش زرچوبه و نعنا خشک رو اضافه میکنیم.

دقت کنین تا پیاز و نعنارو فقط کمی تفت بدین تا نعنا نسوزه و تلخ نشه.

حالا دو لیوان آب به پیاز و نعنا اضافه میکنیم.

وقتی آب جوش اومد سرکه و شکر رو هم میریزم و اجازه میدیم تا حدود ۱۰ دقیقه ای با هم بجوشن.

حالا شامی هارو به سس اضافه کرده و در قابلمه رو میذاریم و اجازه میدیم تا شامی ها با سس بپزه.

حدود نیم ساعت اجازه میدیم تا شامی ها با سس بپزن تا مزه دار بشن و سس هم قوام بیاد و تنگ آب بشه.

بعد از این مدت نافله خوشمزه حاضره و میتونیم با نون یا برنج سروش کنیم

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید