مواد لازم جهت تهیه پلو مرغ آفریقایی:
سیر: ۲ حبه
آویشن خشک: ۱ قاشق چایخوری
سینه مرغ بدون استخوان: ۴ عدد
روغن: ۲ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی خرد شده: ۴۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
آب مرغ: ۲ پیمانه
پودر میگو خشک: ۲ قاشق غذاخوری
فلفل چیلی سبز تازه: ۱ عدد
برنج: ۳۵۰ گرم
آویشن تازه خرد شده: مقداری جهت پاشیدن روی غذا
طرزتهیه پلو مرغ افریقایی
ابتدا سیر و آویشن را در ظرفی مخلوط کنید و روی سینه مرغ بمالید و در یک تابه با روغن داغ سرخ کنید تا روی مرغ کمی قهوه ای شود و بعد داخل بشقابی جدا بگذارید.
پیاز خرد شده را کمی تفت دهید تا نرم شود و بعد رب گوجه و گوجه فرنگی خرد شده را اضافه کنید و بگذارید با شعله ملایم به مدت ۱۵ دقیقه بپزد و گاهی هم بزنید تا ته نگیرد.
بعد از اینکه آب گوجه کم شد زیر شعله را کم کنید و مرغ را به داخل سس برگردانید و با سس کاملاً مخلوط کنید و به مدت ۱۰ دقیقه دیگر بپزید و بعد آب مرغ و پودر میگو و چیلی خرد شده را اضافه کنید و بگذارید تا به جوش بیاید و به مدت ۵ دقیقه بپزد.
در همین حین برنج را بپزید به اینصورت که برنج را با آب و کمی از آب خورشت همان سس مرغ مخلوط کنید و بگذارید تا به جوش بیاید بعد شعله را کم کنید و درب قابلمه را ببندید و بگذارید با شعله ملایم به مدت ۱۵ دقیقه بپزد تا برنج نرم شود و آب برنج تمام شود.
برای سرو این غذا در ۴ بشقاب جداگانه برنج قالب زده را بریزید به این صورت که داخل کاسه ای را چرب کنید و برنج را داخل آن ریخته و با پشت قاشق کمی فشار بدهید و بعد بشقاب را روی سر کاسه بگذارید و کاسه و بشقاب را با هم برگردانید تا برنج قالبی از بشقاب خارج شود و دورتا دور برنج را سس مرغ بریزید اگر دیدید آب سس زیاد است کمی شعله را زیاد کنید تا آب بکار برود.
فیله مرغ را اسلایس کنید و روی سس بچینید و روی آن کمی آویشن تازه خرد شده بریزید.
می گذاریم آب خورشت به جوش بیاید و بعد غذا را در زیر نقطه جوش آب صورت نیمه جوش نگه داشته تا نهایتاً پخته شود یعنی دمای مایع نباید به حالتی برسد که تولید حباب بخار کند به عنوان مثال انواع خورشت را برای بهتر جا افتادن و کامل پخته شدن با این شیوه تهیه می کنند.