آشپزی ملل

طرز تهیه پیلوی بوترکیزه مرغ شکم پر آمریکایی

مرغ شکم پر است که از پنیر بوترکیزه پر شده وبسیار خوشمزه

مواد لازم برای تهیه پیلوی بوترکیزه
۱ عدد سینه مرغ بدون پوست و بدون استخوان
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
۲۵ گرم کره
یک قاشق سوپ خوری فلفل دلمه‌ای قرمز نگینی خرد شده
۲۰ گرم تره فرنگی نگینی خرد شده
۳ عدد قارچ نگینی خرد شده
۱۰ گرم خامه
۱۰۰ گرم پنیر بوترکیزه(پنیرچرب و نیمه‌سختازشیر گاو)
سبزیجات بخار پز شده مقداری برای تزیین
سس مقداری برای تزیین


طرز تهیه پیلوی بوترکیزه
سینه مرغ را با چاقو از طول برش بزنید تا سینه مرغ شکل پاکت پیدا کند. سپس آن را با مقداری نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید.

کره را به همراه یک قاشق سوپ خوری روغن مایع در تابه‌ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا ذوب شود سپس فلفل دلمه‌ای، تره فرنگی و قارچ را در تابه تفت دهید تا آب قارچ کاملا کشیده شود.

خامه را به همراه نمک و فلفل سیاه به تابه اضافه کنید و هم بزنید سپس تابه را از روی حرارت بردارید. نیمی از پنیر بوترکیزه را خرد کنید و به مخلوط سبزیجات اضافه کنید.

داخل سینه مرغ را از مخلوط سبزیجات پر کنید سپس با خلال چوبی لبه‌های سینه مرغ را محکم کنید.

تابه‌ای را روی حرارت قرار دهید و درون آن روغن بریزید بعد از اینکه روغن کمی داغ شد سینه‌های مرغ را از هر طرف ۱۰ دقیقه سرخ کنید تا طلایی شود. پس از این مدت سینه مرغ را درون ظرف نسوزی قرار دهید. بقیه پنیر بوترکیزه را روی آن پخش کنید سپس ۱۰ دقیقه در طبقه وسط فری که از ۱۵ دقیقه قبل، روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌اید، قرار دهید تا پنیر روی آن ذوب شود. پنیر بوترکیزه را به همراه سبزیجات بخارپز و سس دلخواهتان تزیین و آن را سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید